![]() |
Gothic III
Witam! Chcialem zamiescic tu nowy fake uzytkownika Koper of Drawno poniewarz on sam nie moze tego zrobic (ma BAN'a).Bez zbytnich formalnosci fake bedzie opowiadal o grze Gothic 3 bo skoro jest fake o G1 to czemu nie moze byc G3 ? Dobra chyba dosyc sie rozpisalem macie tutaj fake:
1. http://img462.imageshack.us/img462/8...3czesc1wc3.png 2. http://img462.imageshack.us/img462/9...3czesc2bb3.png 3. http://img462.imageshack.us/img462/8...3czesc3cm5.png 4. http://img462.imageshack.us/img462/6...3czesc4jn1.png PS. A ze mu sie chcialo robic az 4 obrazki ;d |
No narazie nic tu nie ma bo to prolog. Poczekam na weicej i ocenie.
PS: Ojejusiu jestem pierwszy ale super!!!!!!111111oneoneoenrazazraz |
:)
Zapowiada się całkiem ciekawie... Nie mam zwyczaju oceniać, ale tu mogę spokojniutko dać 7/10 na pocz±tek. Oby tak dalej :)
|
@2up
Przeklęta reklama PACC sprawia, że tak nie jest ^^ @Fake Fajne orki, patrzę - "0.o.0.0.90.0,0ko0.0; ARMIA ORKOW WIDAC LAD!!~!~!!!111" my¶lę - zwykłę, Tibijskie orki -.- A tu proszę, miła niespodzianka! :) @Verius Lol, jak ty lubisz te apostrofy (') ^^ BAN'a, Verius'a, Łodyg'a xD Gramatyki troche :P |
Fajne. Miejmy nadzieja ze bedzie jak fake Gothic 1. Niestety raczej nie pogram sobie w Gothica 3, bo nie mam zkad zalatwic :(
|
faaaajne .. :) podoba mi sie ! tzn. fajnie sie zaczyna
w gothic 3 jeszcze nie gralem... ale mam zamiar ;] |
Cytuj:
To Koper, tak pisze :P. Kazal mi jego dac, bo ja bym wogole inaczej napisal ^^' Moje wypowiedzi niesa takie... prostackie ;] |
Fajne :)
Prolog wiec nie ocenie. |
9\10 bo to prolog!
Ehhh.... no jest G1, ale nie ma o G2. Więc może po zakończeniu tego "fejka" zrobi o G2? |
Jedyne czego mogę sie tutaj przyczepić to stara woda... :)
Ale oprócz powyższego ten fake ma same zalety: 1. Orkowie nie z tibii tylko zrobione, 2. Gothic III w grafice tibijskiej :) hmm... 3. Ładnie zrobiony statek, 4. Dobrze że s± "tylko" cztery obrazki (nie za długo, nie zakrótko :) ) Daję: 9,9/10 PS. Rób dalej, ciekawy jestem co dalej wyjdzie z tego fake... |
hmm... nawet nawet ale to prolog a ja zaczynam nie oceniać prologów :D
|
mam nadzieję że nie będzie tak ¶ci¶le zwi±zany z fabuł± bo sobie chciałbym przej¶ć G3 bez znania fabuły na pocz±tku :P
|
Noo, podzielam zdanie przedmówcy, qmpel ma jusz demko po angielsku, s± trzy miasta, blablablabla, robie offtopiki jak palant... Ughm... Przepraszam za to... Fake, wiadomo, stara woda, i jeszcze jedno: Te dziwne kropeczki na którym¶ kolesiu w załodze... Uhm, reszta spoko, gratulacje, Koper!
|
A zapomnialem ocenić tego fake,
+ Orki + Outfity + Statek - drewno chyba ze starej tibii(nie pamiętam :P) - Lester na jednym screenie jest pokropkowany - nie ma się czego przyczepić :P Ocena: 8+/10(0) :P |
Nuahahahauhauhauhau. Znalazłem bł±±±±±±±±±±d !
Na obrazkach gdzie statek jest skierowany /\ flaga na maszcie jest biała, gdy jest skierowany < to flaga jest piracka. Pozatym ciut w±ski ten statek... |
Jest bł±d, ale fake dobry!
|
Powiem ci tak Kopernicki :
EeeeedĽ st±d!! Miliardy (haha...)osób na tym forum nie grało w G3, a ty tu zdradzasz ładnie fabułe...wstydziłby¶ się...blelblelble, outy fajne, orki jakie¶ dziwne mi się wydaj±. Dobra ocenie to, bo nie zamierzam innych odcinków tego fake ogl±dać póki nie przejde G3... 4 obrazki, na których gadaj± postacie...dużo mi to nie mówi(i bardzo dobrze:D), jednak to negatywna ocena :] Ładne outy, chociaż czy one podobne s± do pierwowzorów to nie wiem ;). Stara woda, za równy brzeg z wod±...jaki¶ taki mały ten statek w G2 inaczej on wygl±dał...haha, z tego co tu pisze to jednak większo¶c minusów :P...przykro mi Koper, ale mówiłem ci na gg co¶ na temat g3 ;)...(dla innych, jestem negatywnie nastawiony na ten fake, z tego względu, że zdradza on mi fabułe...) |
Kiepski fake:
- 4 obrazki, z czego 3 niemal identyczne; - Outfity orków mi się nie podobaj±, reszta może być; - flaga i stara woda (ależ ona jest brzydka!); - żadnej dodatkowej scenografii - mam nadzieję że kiedy¶ sobie zagram w G3, więc nie chciałbym żeby¶ zdradzał cał± fabułę 2/10 |
Orki s± do du** reszta fajna tylko, że za mało. Tyle co jest przedstawione na tych obrazkach to intro gry przedstawia.
btw GIII rox! \,,/ |
@up
Podzielam, entuzjazm zwi±zany z G3. (czas na upgrade kompa ;( ) @topic A co to za flaga brzydka... By¶ się wstydził. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:25. |