![]() |
Napewno bardzo opłacalny jest drag hunt w 6 osób :P
Był jakis loot?? A co do samych ss to fajne mi sie podobają. :] |
Podobało mi się combo w jednym momęcie. Dosyć słabe, uderzenia mogłyby być tak z 2 razy większe ale i tak fajnie to wyglądało hehehe. :o
|
Fajniutkie screnki :), ja juz zbieram uhy na kolejnego drag huntka :P
|
Fajne screnki, tylko niewiem czy się opłacało isc taką grupką :P
|
Pewnie ze im sie nie oplacalo, ktos zalozyl taka gildie na Isarze: Army Of Poland, nie wiem czemu ale Haer Dallis do nich nalezy...
I to on postanowil im prezent zrobic jako wycieczka do dragon landu :D Takie niektore typki co tam byly to tylko stracily bo HMMami walili najwyzej po 35 a loota pewnie nic nie dostali :P |
Wycieczke to ty sobie mozesz zrobic ....
To byl hunt a ze lvl jednych i drugich byly takie a nie inne to sprawa tego ze to mloda gildia a na isarze nie gra multum high lvl polakow . Byl to jak najbardziej hunt poszlo malo HMMow .. bo to w koncu 7 osob a potem coraz to mniej i mniej . Szlismy tam tylko i wyłącznie po exp i zabawe ( ja dostalem troche DUŻĄ dawke emocji ale to można bylo przewidziec ) Jak nabije 28 lvl to z kolega sorciem ten na 28 lvl obecnie idziemy na kolejengo hunta ) dsy powiiny zrobic swoje a my liczyc exp :) |
Mi osobiscie bardzo przyjemnie sie oglada takie proste ale mające w sobie te coś ssy :) + ode mnie :O) :)
|
Ss'y mi sie podobajo. Ale hyba jak na dragy hunt to was tam trohe zaduzo bylo;p.
Eternia rulezzzzz |
LOL to jest POPIS!!!! n00b zabijacie 1 draga w 8 i co szpan!! buahahahah :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:22. |