![]() |
GS jest szybki jak lvl...
Jaka szybkosc ma giant spider.?
Np.jak 40lvl? |
65lvl + BOH i Cię niedogoni.
Jest mniejwiecej jak 70 lvl bez BOH, może mniejszy. Na 45 uciekniesz z BOH i Utani hur. Cytuj:
|
Cytuj:
jak jesteś na zwarciu i chcesz uciec to tak jak powiedziałeś... ale jak jest na końcu ekranu to możesz uciec nawet na 40+lvl + boh (biorąc pod uwagę że wykorzystasz odpowiednio antiluring system) ja uciekłem na 36lvl + boh a gnałem przez pół poha ;) |
Chodzi mi o exp na pohu.
Zawsze lalem najtem, wiec predkosci nie widzialem. A teraz gram pallem. |
Cytuj:
Topic: magiczna opcja szukaj: A to jej wynik http://forum.tibia.pl/showthread.php...t=szybko%B6%E6 |
Dogonil 65lvl z bohami - uciekalem na linii prostej po trawce na Pohu, neostrada 1mb, zero laga.
|
Nie ma strachu
Pallkiem to nie ma jak expic bez BoH'ów, więc 1 problem nam odpada :cup:
Wpisujesz czar Utani Gran Hur - 2 niezbędna rzecz i... ..uciekniesz mu nawet na 35lvl ;) |
Wpisujesz Utani Gran Hur
po czym wyskakuje ci napis "You must learn this spell first." Nie ta profesja ;) |
Jak nie rzuci haste to uciekniesz na 30+ lv spokojnie. Coś o tym wiem bo jak szedłem na dc to go spotkałem ;] nie rzucił haste więc odlurowałem odpowiednio i...znikł 8o
|
no to z mojego doswiadczenia wiem ze 40 lvl z bohami ofcourse na wolnej przestrzeni solowalem gsa o odleglosc byla mniejwiecej taka sama ale jak sie pojawiaja monsterki/krzaczki to juz robi sie trudniej... wedlug mnie 50 lvl z bohami mozna juz luzno expic na gsach
|
Cytuj:
|
Cytuj:
--------------------------- bez haste gs ci ch** zrobi |
Po moich doświadczeniach z GS wiem, że przed min mozna spokojnie uciec 60lvl+ BOH a na nizszych lvl'ach trzeba czasami utani. Exp na GS w miare opłacalny zaczyna sie robic od 50+lvla ale trzeba uważac ;)
|
A mnie moze i uznacie za nooba ale kiedys jak pierwszy raz szedlem na katedre to poszedlem niechacy na poh i zatakowal mnie gs ale nie rzucial haste i wydaje mi sie ze byl zlurowany wiec jesli ma sie szczeście mozna ucicec przed giant spiderem
|
Bez haste gs ma predkosc ok.30 lvla bez boh,~~15 z bohami.Gdy wrzuci haste..Ma predkosc 45 lvla z bohami.Dlatego przy malych lagach dogania 50 lvle ;P
|
@up
true... |
Specials:
summons poison spiders, Haste (Level 65) Ciezko poszukac nie? Wnioskujac: z haste biega jak 65 lvl bez boh. Sprawdza sie to w teoretyce jak i w praktyce. A level 45 using boots of haste has a raw speed of 348, which is equivalent to an unmodified level 65. 45 lvl z bohami biega jak gs z haste. |
Cytuj:
Haha.Ja mowilem z praktyki nie z zadnej stronki.Widac ,ze mi sie dobrze wydawalo :D |
???
moze jestem noobem ale co to jest antiluring system:)
|
40lvl
Wystarczy 40 lvl Master Sorcere z Utani Gran Hur i Gs ogląda tylko twoją ... xD:evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:05. |