![]() |
200 Royal Paladin huntuje demony.
200 Royal Paladin huntuje demony.
z 36 bp's SDków które dał mu kumpel by wylootował mu jakiegoś itema ;p sami zobaczcie co wylootował. Link: http://uploads.tibiabr.com/download....b9258e5bd90077 albo. http://www.megaupload.com/?d=Q1CGWDQK KOMENTOWAĆ!! ;p |
Tibiacam rehost plx.
|
zong
@ up
A z uploads nie umiesz pobierać?.... |
ni :< już pobrałem ... -.-
|
:D B) Filmik zajebisty :P
|
Cytuj:
Jeżeli będzie w tym jakiś virus bądź inne podobne swiństwo modki od razu mogą mi acc kasować ;p NIE MA W TYM NIC. Mastax jeżeli znasz kogos kto umie umieszczac Virusy i keylogery w Rec. tak by otdwarzała je TibiaCam daj mi jego namiary u mnie na serverze jest pare br których chętnie bym "nagrodził" za ich postępowanie. |
długi film, niechce mi sie ogladac moze ktos ze'spoiliowac loota? w nawiasie na bialo. ;p Ty z góry
|
Cytuj:
nice loot @1up spoiler plx?X( |
huhuhuhu...
loocik nice :D :cup: |
Sd po 700 ja pier*** 8o nice hunt
|
mozna sie bylo spodziewac czegos lepszego po 36 bp sd
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja odrazu po zamieszczeniu linka sciagnelem film i ogladalem z mysla ze lootnie mpa :P czy moje oczekiwania sie powiodly czy tez nie sprawdz sam sciagajac film i ogladajac go xD!!
|
Cytuj:
|
dajcie na tibicams a nie na jakies beznadziejne megaupload na ktorym ciagle pisze ze mam limity zal mi tej strony -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
być może komuś antyvirus coś wykrył, a mi nie koniecznie bo nie stać mnie na oryginał kaspersky'ego. (nie chrzań tylko durnot, że do .rec nie da się wrzucić virusa) Nie wiem jak ty ale ja nie jestem idiotą i nie chce stracić moich haseł i kont na wielu serwisach internetowych ale jednocześnie chce obejrzeć jakiś ciekawy film z tej gry MMORPG 2D więc zawsze czytam komenty poniżej. |
Naprawde dobry film,dobry sposób na demony:) no i za sdki mu sie zwrócilo,ja na jego miejscu bym huncil na demkach caly czas,dobry exp,za sdki sie zwraca...tylko ciekawe czy nie lepiej by bylo z crossbowem,ale tak by bylo bardziej niebezpiecznie:]
|
Cytuj:
Co do panów up to Wy jesteście jacyś dziwni... zawsze jak sie ogląda film z któego nie wiesz jaki loot. I Możesz mieć więcej zaskoczenia ^^. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:15. |