![]() |
Druid
Mam takie dosyć lamerskie pytanko, ale prossę Was o radę. Jestem druidem na 18 vlu 21 mlvli czary: uh, hmm, fb. Proszę powiedzcie na jakie stworki dające expa i dobrego loota mogę chodzić.
pozdrawiam |
ja tez jestem druid podobne statsy jak twoj i chodze na minoski i mino archery (ksuz ebelty i chain armory kosze jak neiwiem co i expik tez nienajgorszy) taki archer czasami duzo zabierze ale jakeis 3-4 strzaly z hmm i juz ja polecam je
|
Idźcie bić dwarfy, a jak zwykłe wam się nudzą, to idzcie nizej, tam som soliderki, a tak na nich do 30 lvl a od 30 niżej na guardy =)Ja tak robiłem i mam 80 lvl sorca=)
|
Cytuj:
- lepsze potwory dajace wiecej expa i bardziej wartosciowy looot - chyba wszyscy czarodzieje na tak wysokich poziomach maja PAC, nie uwarzasz ze lepiej sie expi na Edron/Dorasha? Pomylilo ci sie moze z 8 albo 18 ewentualnie 28 poziomem? |
mi tez sie wydaje ze 80lvl sorcem to troszke duzo
ja mam druida ale wsasnie chce se zalozyc inna postac palasia albo knighta bo druid to bedzie do uh robienia bo do expowanie to niezabardzo |
Akurat gremlin zauwazyl sluszna rzecz w innym watku (o lurowanym gsie w kopalni), aczkolwiek nie ma wcale racji w tym. Ja mam 70 lvl master sorca (pacc jak widac) i bardzo chetnie poluje na guardy w kopalni. Niestety na modemie ciezko polowac popoludniami czy w nocy (pingi 500+ ms, czeste kicki, disconnecty, freezy), ale przed poludniem szybkosc expienia w tamtym miejscu dochodzi do 30k/h, a cala kasa na hmmy zwraca sie z nawiazka. Przy polowaniu na potwory wiekszego kalibru (dlordy i wieksze) kasa zeby sie zwrocila trzeba miec niebywale szczescie. Dla porownania dodatkowo - za 30k moge miec 30 plecakow hmmow (ciezka robota kupic na Antice, czasem w 2 dni idzie kupic, czasem w 2 tygodnie i trzeba biegac po miastach). 30 plecakow to dla mnie jakies 180k expa na guardach (195k expa na zerkach i leaderach). 180k expa na demonach to 30 potworow, na kazdy idzie mi srednio 17 sdekow. 30 demonow to 25.5 plecaka sd, a to oznacza jakies 100-110k zlota. Jak oceniacie szanse na zdobycie dobrego looto w zaledwie 30 potworach? (dobry to loot za minimum 100k). Na warlockach idzie nieco lepiej - za 20 plecakow sd powiniennem miec maks 230k expa, ale wezcie pod uwage tracony czas na spudlowane sdeki kiedy warlock stanie sie niewidzialny. Do tego z loota odliczcie kase dla blokera (przy kazdym rodzaju potwora).
|
re: Up
Ja sie ciagle zapominam ze w niektorych okolicach robi sens ciagniecie lootbaga :) Gram na Secura wiec ciagniecie loota po ziemi odpada, czasem dla zartow ciagne pusty worek po ziemi wracajac z hunta - jeszcze nigdy nie udalo mi sie go dociagnac do samego depo :P Na secura czesto widze sorcererow na 40-60 poziomie polujacych z hmm na gs (biegna i strzelaja hmm), oraz smoki z DSami albo orcami liderami. Chodz po namysle moze faktycznie na wysokim poziomie oplaca sie dwarf guardy lac bo wtedy chyba juz sie nie musisz kombinowac niesamowicie zeby nie oberwac za mocno bo masz dosc zycia/pancerza zeby chwile przetrwac. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |