![]() |
Dostalem PACC na 90 dni za darmo , co jest ?
Siema
Niedawno dostalem PACC na 90 dni za free , niewiem jak to sie stalo , niebralem udzialu w zadnych konkursach , poprostu nic , a na dodatek moja rejestracja konta jest byle jak wypelniona , okazalo sie ze pacc oplacil jeden z administratorow tibia.pl Dr.Omader. Oczywiscie bardzo sei z tego powodu ciesze xD , ale czy ktos mi moze to wytlumaczyc ? Czy jestem wybrancem :] ? czy to pomylka ? Chcialbym powiedziec ze niema zadnych podobnych nickow do mojego ^.- , jest to poprostu dziwne , loguje sie na my account a tu Dr.Omader oplacil PACC , teraz mam outfit Beggara , domek na 40 sqm , duzo items , 35 lvl :] pozdrawiam Max Shan Tibestin is online now Add to Shan Tibestin's Reputation Edit/Delete Message |
jak ci dobrze to siedź cicho bo wycofa wpłatę... :D
|
Widze dwa wyjscia, pierwsze to, ze kłamiesz, jesli tak to uhaushauhsua..
Drugie to (mniej prawdopobonne), ze Dr.Omander się pomylił i zapłacił tobie za pacc. >stawiam na to pierwsze ; )< |
Kurde:/ , nie kłamie poco mam to robić ... -.- , 14 dni juz minęło więc niewycofa wpłaty :] więc jest GIT , ale prosze o tezy jak do tego doszlo
|
Wpłatę można wycofać po roku, a wtedy ban. IMO ściemniasz, jak byś na serio dostał pacc za free to siedział byś cicho. Chyba, że ci się we łbie poprzestawiało.
|
czemu poprzestawialo -.- kurde dziwie sie , nicku niepodaje wiec nic sie niestanie , kurde niewiezysz to nie , dobzre ze wiedza o tym moi kumple i ja
|
Dziękujemy, było miło, ale sie skończylo -> tam są drzwi.
A tak btw, moze na przyszłość Dr.Omander przez pomyłke ci słownik wysle. |
mozliwe ze koles kogos chce wrobic
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:32. |