![]() |
Melee dla paladyna
Mam pytanie - swoim 33 lvlowym paladynem mam 70 distance, 16 mlvl. Zastanawiam się nad wytrenowaniem melee, do codziennego użytku. Czy jest sens trenować paladynem melee?
|
nie bo po co ci?
chcesz z aksem latac na guardy? zeby 1 ubic ze strata bp uh? albo roty trzepac? ps Za ile kupiles postac? |
@up
Postać stworzyłem sam i grałem nią od 1 levela. Jesli chodzi o roty, tak, wole trzepać roty melee. |
lol to czemu knighta sobie nie zrobiles? nie, trenowanie melee nie ma sensu, kiedys sam wytrenowalem 40 fista swoim pallem, od 38 skilla nastepne nabijalem jakies 8h...
|
Każdy gra jak chce... jeżeli chcesz palkiem bić potwory używając gs/dl/wh to nie widze problemu... Poprstu będzie Ci troche trudniej niż innym graczom :). Ale to jak chcesz grć zależy tylko od Ciebie. No i oczywiście wystawiasz sie na pośmiewisko noobów (typu "ej... ty bijesz z axa? przecierz jesteś palotynem, co za nub")...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lepiej wytrenuj dista do 80...
|
Cytuj:
|
Broń białą paladynem używam tylko wtedy gdy mi sie strzały skończą, bo strasznie nie lubię stać w miejscu i czekać. Lvl leci i strzały się robią w międzyczasie. Tobie też tak polecam ale zawsze lepiej jest sobie troche więcej strzał załatwić niż walić wręcz.
|
Cytuj:
|
To lepiej kupic spiry ar gwiazdki i sobie isc je bic, przez ten czas robic strzaly or hmm(hmm lepsze, tlyko musisz miec kupca stalego...u mnie na servie chodzi 2k bp...)
|
Imo nie ma to sensu. Trenowanie melee u palka mija się z celem, bo jest mistrzem w walce na dystans. Owszem, po hacku na rotach można szybko wyciągnąć kasę na p-set, bp mf i bolty, ale na codzień pal lata na poh/guardy
|
Ale z kuszom na lagu morzna dednonć.
|
o k*rwa powtorzcie to jeszcze 200 razy ze skillowanie melee nie ma sensu... pff..
|
Szczerzę mówiąc warto. Warto, bo zawsze może się przydać a doskillowanie do 30-40 nie zajmie dużo czasu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gratuluję z 30 cluba i WH uwalać Guardy i Magi ;) |
wbij jakis konkretny shielding i uzywaj spearow/throwing knives/throwing stars +shield, jest to najlepsze wyjscie jesli konieczne chcesz bic potwora w zwarciu.
|
Ja tam polecam bić cyce używając spiry+tarcza :D bardzo tani i dobry exp :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:59. |