![]() |
135 ED 106 RP Na GS Island i Quarach
Witam,
Pszeszukiwałem TibiCams i znalazlem bardzo ciekawy filmik. Goscie pokazuja jak tam expic! Niezli są nie? TibiCams: http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/14091 Enjoy! |
B) Super Movie! Kolesie prze dzicy ;D A jaki loot :O
|
nikt nie komentuje to zakladasz drugie konto i sam komentujesz moge sie zalozyc ze keylloger
|
Nie to nie Key .... A film ladny
|
AntiVir Found nothing
ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Filmik czysty:p mozna bez obaw ogladac ;) |
Cytuj:
Przegrales zaklad - plac! Boze facet qrfa wyjdz !!!!! nie przeskanuje a od razu qrfa drze pape keylogger.... ile ty masz lat? ;< |
Dobry filmik polecam ;)
|
roflmao a ten palek poco tam był ? po loota ? -.- ten drut sam tam powinien expić :baby:
|
Cytuj:
Ile oni za to dostana? Nie wiem moze z 10k? Widać że Newbie jesteś, jak można sądzić że to bardzo dobry loot? A z tym że bardzo dobry filmik to też się nie zgadam co w tym takiego Nadzwyczajnego? Ze ludzie expia na gs'ach i quarach to nic nadzwyczajnego, i to jeszcze, na tylko slabszych, na lądzie... P.S Dla mnie "A jaki loot :O" to jest rh z hydry albo z dla, a nie jakieś że się tak wyraże gówna! Tyle. @edit Możecie się z tym nie zgadzać co napisałem ale to już wasza sprawa! Nie każdy ma takie same zdanie. |
Cytuj:
|
Mimo wszystko Rh wypada dosyc rzadko a przez te 30 k mozna sie nawet wzbogacic ... Nie gadaj ze Ty sie nigdy nie cieszyles z wylootowania tego shitu ...
|
Cytuj:
Oczywiście ty tak robisz, a co tam, będe gorszy. Gratulacje. |
@Up and UP2
No wiesz nie kazdy bedzie sie podniecal i moczyl po nocach ze lootnol RH w 10 osob i jest po 3k dla kazdego >.> |
Cytuj:
Widać że jesteś noob, tylko expić umiesz w Tibi. P.S Powodzenia jak zlotojusz dragon shielda z 10 shootami. |
Cytuj:
Hahaha <turlam sie po ziemi> |
Cytuj:
Cytuj:
Hah! jestem lepszy >.> Dziekuje. @kasztan: Ja tez sie turlam <rotfl2> :P |
@Okrutny Pitevo
Hail naby wzmacniają forum!xD Gadasz na blona że się smiał z rh a na twoim lvl to jest coś to dlaczego ty sam się śmiejesz z tych 10k skoro dla tamtego gościa to może być dużo? <Też sie turlam xD> |
Lolz
ALe ludzie Rh to dosc cenny loot wiec nie podniecajcie sie. Okrutny Pitevo jak ty lootujesz je bp z Dli na OTSie to nie moja wina ze w real tibi cie to juz nie kreci. Ta gra ma dawac zabawe i co to kogo obchodziz e sie podneica lootnieciem Rh? Niech ma a nie przez swoja zazdrosc atakujesz ludzi bo sam tego nie osiagles.
|
Cytuj:
Czy czasem on nie gra na non-pvp? btw. Hail non-pvp xD |
Cytuj:
Po 1. Nie gram już na Calmie od paru dobrych miesiecy, Gram teraz na pvp. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:01. |