![]() |
Pomóżcie mi
pomóżcie jestem sorcem 11 lvl 8 mlvl chce miec 20 lvl i dobry mlvl summonowac dobre potwory i robic duzo sd-kow gdzie mam trenić?trenie na ghoulach i slimach w Ab'dendriel(tam mieszkam)wale je z hmm pomóżcie gdzie i naczym mam ćwiczyć? Dajcie + albo - jak chcecie.i odpowiedzcie prosze aha i niemam pacca.I ile trzeba napisać postów żeby miec inną runke ?
|
Level nabijasz expiac a magic level spalajac mane. Wiec, nie wiedze problemu.
I czy wydawalo mi sie czy res powiedzial ze sorc nie moze summonowac??? Jezu, przeciez sorc, moze przywolywac potworki, chyba, ze chodzilo ci o to ze na tym levelu nie moze. A poza tym sorcem sie skilli nie treni bo mu to nie potrzebne. A jak chcesz robic duzo sd'ków to stoj calymi dniami pod depo lub nad woda. jedz jedzenie i rob sd. Nie ma wyboru, zrobisz maksymalnie 3bp sd dziennie (grajac 24h na dobe :P). Pomoglem?? |
Osobiście proponuję Ci do 15-tego poziomu odwiedzać trolle pod miastem. Potrzebna kaska jest, exp średni, a i meaty czasem wypadają. Następnie możesz zacząć chodzić do kopalni niedaleko Kazordoon (pierwsze 2 poziomy). Dobrym expowiskiem dla low-lvl sorca są także Waspy blisko Ab.
Oczywiście na wszystkich tych expowiskach rób runy HMM i tym samym trenuj mlvl. Za GP kupuj potrzebne czary, oraz lepszy EQ, jeśli wystarczy. [Legenda: W - Wasp Cave K - Kopalnie] http://img.photobucket.com/albums/v4...s/tibiamap.gif Powodzenia. :) |
ja aktualnie w tej chwili lowie sobie rybki i orbie hmm sorcem na 11 lvl i 16 mlvl. skilla w lowieniu mam 49. co i rusz sprzedaje rybki... 700gp/baga. lowie rybki bez zadnego eq. nawet nie mam na sobie tarczy... zawsze kilka rybek wiecej... zgonem przestalem sie przejmowac z dwuch wzgledow... po pierwsze ma mnie kto pomscic, a po drugie na tym levie strata 1,3k expa to zadna strata expa... o i wlasnie sie dorobilem 50 w fishingu...
|
Cytuj:
AD 1 Co ty wiesz o tibi? Ty stara dupa jestes :) a tak na serio.... kto ci powiedział, że sorc niemoze sumonowac stworków? AD 3 Sorcem sie nie trenuje...... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |