![]() |
The Witcher
www.thewitcher.com
Gra robiona przez PROFESJONALNY team który zarabia i pracuje dla CDprojektu ;) Gra ma sie ukazać Wiosna 2007 Zobaczymy co z tego wyjdzie.Słyszałem że gra idzie bardziej na fabułę więc może nie bedzie to kolejny hack&slash |
Z tego co mi wiadomo i jak popatrzyłem na filmiki to gra będzie dobra :) a do tego jest tworzona na podstawie sagi i opowieści o Wiedźminie autorstwa Andrzeja Sapkowskiego...Jeśli nie czytałeś książki to polecam bo warto !!
@off topic Ja osobiście czytam dużo książek B) |
Czy mi sie wydaje czy ta gra moze byc ciekawa ??? Oswieccie mnie :) Jak tylko sie ukaze to ja zasysam B)
|
Ta gra będzie świetna. Koniec i kropka.]
@BorekZiom O, to fajnie. Czujesz się lepiej podzieliwszy się tym z nami? |
@BorekZiom
Sadzac po twym nicku, to te ksiazki to podreczniki "Jak zrobic graffiti jednoczesnie zaciagajac sie blantem"... @Topic: Czekalem na to od dawna :D Juz sie doczekac nie moge :) ... teraz jeszcze tylko poczekac na nowego kompa musze i... jazda (nawet jesli bedzie platne :) a zapewne bedzie :(). Down: Gdybym chcialbym go zjechac... to bym nie zostawil suchej nitki... Ja wyrazilem swoj komentarz, jesli Ci sie on nie podoba, pozwij mnie do sadu o obraze. |
Cytuj:
|
Offtpy ludzie offtopy ]=>) Już sie doczekać nie moge, ale jak to bedzie platne to sie poplacze :(
|
Widzieliście kiedyś nie płatną komercyjną grę single player?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic: Szczerze to jakoś nie podnieca mnie to, że gra już niedługo się ukaże. Wole poczekać na Two Worlds, albo Hellgate: London (choć to ostatnie to już zupełnie co innego ;) ) |
HAHAHA, o jakich płatnościach wy mówicie. Placisz tylko raz za grę :) i grasz ile chcesz, dlatego ze The Witcher, nie bedzie posiadal trybu MULTIPLAYER!
Co do samej gry, to nie moge sie jej doczekac.. moja ulubiona książkowa postać :) |
Nawet gdyby posiadał, wcale nie było by więcej opłat.
Przecież Wiedźminek korzysta z silnika Aurora, tak jak NWN, który nie jest płatny dodatkowo. Historie o 30 złotych wyrzuć do kosza. To absurd, żeby nowa gra była tak tania, i nie rozumiem odwołanie do polski. I tak są u nas gry tanie. |
Cytuj:
|
Gierki.
Prawdziwe gry nie :) Cena będzie zapewne oscylowała około 100 złotych. |
Ja po filmie nie mogę wyjść z (negatywnego) szoku a tu mi jeszcze chcą grę "na kanwach" zaserwować O.o ...
A tak na serio, kolejny rpg, jakiejś rewolucji nie przeczuwam :P |
odświeżam temat ponieważ premierę gry przełożono na Wrzesień 2007
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |