Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Calowanie sie w szkolach (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=102325)

matiiii 15-11-2006 17:39

Calowanie sie w szkolach

Czy u was w szkolach jest cos takiego? Bo u nas jest sprawa jak sprzataczka przylapala takich jednych na calowaniu sie i rodzicow dyrektorka wzywala. A jak u was?

VeLvet 15-11-2006 17:52

U nas jest całowanie i nikomu to nie przeszkadza...ale to się zmieni dzięki szanownemu panu Giertychowi!

Lever 15-11-2006 17:54

O calowaniu nic nie mowili ale jest milion innych kar..:

Jesli nie zmienisz 4 razy botow wciagu roku sprzantasz cala szkole po lekcjach, jesli sie nie stawisz Nagana do dzienika... Buty sprawdzaja przy szkole i zapisuja kto nie zmienil... Musisz pokazac dowod ze to ty np zeszyt legitke..

Za wyjęcie komorki wlaczanej,wylączonej wszystko jedno na terenie szkoly jest ona rekfirowana.

Za Nagane sie nie zdaje.. Wszedzie tak pewnie jest.

Kolczyki u dziewczyn są rekfirowane. Jesli jest zle ubrana dają jej sweter jakiś ktory magazynują na takie sytuacje...

VeLvet 15-11-2006 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lever (Post 1081068)

Jesli nie zmienisz 4 razy botow wciagu roku sprzantasz cala szkole po lekcjach, jesli sie nie stawisz Nagana do dzienika... Buty sprawdzaja przy szkole i zapisuja kto nie zmienil... Musisz pokazac dowod ze to ty np zeszyt legitke..

Za wyjęcie komorki wlaczanej,wylączonej wszystko jedno na terenie szkoly jest ona rekfirowana.

Kolczyki u dziewczyn są rekfirowane. Jesli jest zle ubrana dają jej sweter jakiś ktory magazynują na takie sytuacje...

Jeżeli nawet nie mówił to powie, mogę się o to założyć!

U nas nikt nie sprawdza bo panowie ciecie tylko kawkę piją i radyjka słuchają więc są za bardzo zajęci żeby się tym zajmować

Było...

Co za jedną nagane!chyba ich powaliło...chyba że za naganne zachowanie :Pale to trzeba 2 razy mieć:P

To nasza szkoła jest ,,inkszo'' u nas mogą mieć ale nie za duże :)

Matek 15-11-2006 18:05

Cytuj:

HAHAAHHA.... ie ma to jak rozpowiadac bzdury...:D

kamosblue 15-11-2006 18:05

Całowanie u nas jest, i nie widze w tym nic złego.

VeLvet 15-11-2006 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek (Post 1081087)
HAHAAHHA.... ie ma to jak rozpowiadac bzdury...:D

Chłopak ma bujną wyobraźnie co ty od niego chcesz :P

Oxygane 15-11-2006 18:07

A u nas jak dwóch kolesi przylapali na lizaniu sie w toalecie to wylecieli ze szkoly!!!!!!

kamsz 15-11-2006 18:07

bardziej debilnych tematow sie nie da wymyslic? grow up

VeLvet 15-11-2006 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane (Post 1081095)
A u nas jak dwóch kolesi przylapali na lizaniu sie w toalecie to wylecieli ze szkoly!!!!!!

OWn3ed!!!

No to ciekawie musiało to wyglądać...nie chce wnikać w szczegóły :P

A to było przed ERĄ GIERTYCHA KTÓRY NIE NAWIDZI GEJÓW czy teraz :P

Walekifa 15-11-2006 18:13

Dziewczyny całują się na powitanie,trochę mi to dziwnie zalatuje ale spoko.

Ludzi którzy się liżą,widziałem w szkole chyba tylko raz,i nic się im nie stało.

Matek 15-11-2006 18:18

Dobra, teraz szczerze.

MI osobiscie BARDZO PRZESZKADZA kiedy parka sie namietnie caluje w mojej obecnosci. Troche odpowiedzialnosci, nie kazdy ma ochote na oglodanie cudzej intymnosci. Sa pewne zasady zycia spoelcznego, ktore nawet niewyzyte bachory powinny respektowac. "nagroda" za takie zachowanie jak najbardziej sluszna.

VeLvet 15-11-2006 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek (Post 1081118)
Dobra, teraz szczerze.

MI osobiscie BARDZO PRZESZKADZA kiedy parka sie namietnie caluje w mojej obecnosci. Troche odpowiedzialnosci, nie kazdy ma ochote na oglodanie cudzej intymnosci. Sa pewne zasady zycia spoelcznego, ktore nawet niewyzyte bachory powinny respektowac. "nagroda" za takie zachowanie jak najbardziej sluszna.

Mi tam jedno w końcu nie musisz na nich patrzeć nieprawdaż?

Aha pisz z ogonkami :P

Gromexorek 15-11-2006 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek (Post 1081118)
Dobra, teraz szczerze.

Takie zasady to się nazywa tematami tabu.

Co do tematu:

Jak ktoś chce, niech się całuje. Dla mnie jest to normalne, i nic złego w tym nie widze.

Matek 15-11-2006 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VeLvet (Post 1081124)
Mi tam jedno w końcu nie musisz na nich patrzeć nieprawdaż?

Nie, przeprasza, nie tedy droga. Jak to mam na nich nie patrzec? Idac przez miasto/szkole srednia z zamknietymi oczami? Sory, to nie ja mam sie dostosowac w tym przypadku, tylko parka. Skonczmy z tym dziecinnym testem "to nie pacz!oneone!!!". Chca spedzic mile chwile - niech ida do domu. Mamusia im nie pozwala? No to widocznie jak sluchaja sie w tej sprawie mamusi do pewnych rzeczy nie dorosli. Byc moze ty zamykasz oczy, kiedy ktos wpada na TWOJ PRYWATNY TEREN. Ja jednak walcze o swoje. I tak samo jak ktos jest zbyt wulgarny w moim towarzystwie kulturalnie go upominam (jak nie zareaguje skonczy to sie neiprzyjemnie) tak takim parka "dobrze" radze odejsc (jak sie nie posluchaja tez konczy sie nieprzyjemnie).

Cytuj:

Takie zasady to się nazywa tematami tabu.
Doczytaj co to oznacza temat tabu

Radek_007 15-11-2006 18:29

Laski Laski Laski

Ja się caluję z moją dziewczyną pszed kumplami na każdej pszerwie 8o 8o 8o :] :] :] :] :]

Vekegi 15-11-2006 18:31

Cytuj:

totalitaryzm?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radek_007 (Post 1081150)
Ja się caluję z moją dziewczyną pszed kumplami na każdej pszerwie 8o 8o 8o :] :] :] :] :]

Gratz

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VeLvet (Post 1081124)
Aha pisz z ogonkami :P

Nikogo nie zmusisz by pisał znaki dialektyczne.

Nadrill 15-11-2006 18:31

Cytuj:

:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Rządzisz! :cup: :cup: :cup:

To musiałeś albo dużo zapłacić, albo nie widzi twej głupoty.

Gromexorek 15-11-2006 18:32

Cytuj:

O, to fajne "pszerwy" masz. Tak samo fajnie, że "pszed" kumplami ją całujesz.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek (Post 1081141)
(...) Doczytaj co to oznacza temat tabu

To może nazwijmy to tabu, a to jest tabu, bez zwątpienia.

VeLvet 15-11-2006 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek (Post 1081141)
Nie, przeprasza, nie tedy droga. Jak to mam na nich nie patrzec? Idac przez miasto/szkole srednia z zamknietymi oczami? Sory, to nie ja mam sie dostosowac w tym przypadku, tylko parka. Skonczmy z tym dziecinnym testem "to nie pacz!oneone!!!". Chca spedzic mile chwile - niech ida do domu. Mamusia im nie pozwala? No to widocznie jak sluchaja sie w tej sprawie mamusi do pewnych rzeczy nie dorosli. Byc moze ty zamykasz oczy, kiedy ktos wpada na TWOJ PRYWATNY TEREN. Ja jednak walcze o swoje. I tak samo jak ktos jest zbyt wulgarny w moim towarzystwie kulturalnie go upominam (jak nie zareaguje skonczy to sie neiprzyjemnie) tak takim parka "dobrze" radze odejsc (jak sie nie posluchaja tez konczy sie nieprzyjemnie).

Rozumie po twoim poście że w twoim mieście to poprostu codzienność i każdy miza się ze swoim partnerem publicznie!
Nie bronie tej parki ale wydaje mi się że z deka dramatyzujesz.Przepraszam to nie jest żaden test ani quiz (text ten nie ma na celu wyśmiać ciebie i twojej ortografii,teraz zapewne możesz powiedzieć że brak mi argumentów i ci to wytykam).
Ciekawie to wygląda na pewno podchodzisz do mizających się i dowalasz im text:przepraszam proszę tego przy mnie nie robić, ciekawa musi być reakcja obiektu do którego kierujesz ten text... na pewno wracasz pobity do domu :P

Ale chyba ten temat to o szkole był...
EDIT:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vekegi (Post 1081155)
Nikogo nie zmusisz by pisał znaki dialektyczne.

Po kilku takich upokarzających postach danego osobnika może się opamięta...jak chcesz to się możemy założyć :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:09.