![]() |
Rodzina?
Zastanawiałem się, czy ktoś nie jest akurat w procesie zakładania jakiejś rodziny? Jeśli tak, to chętnie bym się dołączył. Świat musi być z normalnym PvP albo non-pvp (pvp-e nei chcę, dziękuję). Świat preferowany : Titania. Mam PACC a gra moimi postaciami jakoś niezbyt mnie pociąga :). Czekam, thx.
|
Ja proponuje założyc rodzinie na nowym świecie. Dołanczali by do niej ludzie z forum. Co wy o tym sądzicie?
|
Którym nowym świecie? :).
|
Po update moze jakies będą. :) mam nadzieje!!!
|
Good idea :) Jak coś to ja sie pisze na nowy świat.Jeżeli takie wyjdą.
|
selena moze??
|
następna grupka ludzi, chcący zawładnąć światem?
|
W dziale "updates" jest już mój temat o podobnym znaczeniu, w każdym bądź razie trzeba zrobić liste , pełną z nickami , profesjami itp. Ale jak na razie to nie ma dużo chętnych.
|
Cytuj:
|
A gdzie chcecie grac bo ja Np na Isarze se pykam ostatnio ;)
|
ja też się dołączę...:)
Tylko kiedy te światy wyjdą... |
Może być CHętnie się dołącze!
|
dolaczam sie
na titanii dla mnie najlepiej xD |
A może Aldora (choc Isara też może byc jak już pisalem) tam gra dosc dużo osób :D Wogóle na jakim serwie z Pvp itp gra najwięcej ludzi ?
|
hmm...Lunara-sporo polaków, kilku forumowiczów ;pp
Całe ab to tylko polacy (no są wyjątki) @edit: Ale zaraz...mieliśmy być na nowym świecie to może poczekamy...chyba że wolicie starszy @edit2: Na każdym jest dużo polaków... @edit3: Titania-dla mnie może być :) |
A na jakim serwie gra najwięcej ludu i jest dużo polaków???
|
@Up ;| twój post.. jest takis taki..
Ja bym proponował stare swiaty.. proponował bym server NOVA :evul: Całe ab to polacy ;] (Jak masz skulla to cie nie bija pod dp :P,wiem bo sam juz miałek kilka razy okazje zeby sie przekonać) ogólnie 2/4 serva to polacy ;] Guud Sejwer,Guud. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W sumie ... ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:30. |