![]() |
Gildia RoD jako pierwszy Polski team robi HotA quest!!!
jak w temacie bodajże jako 3 team na asterze i pierwszy w pełni Polski HotA quest gildii Rulers of Dark daje tylko final rooma bo najciekawszy jak by co to dysponujemy filmami z całej hoty:
http://rapidshare.com/files/3507861/asra.rec.html P.S pierwszy raz widziałem takie kozackie combo...czemu trafiło na mnie :(:( ?? |
BIIIIGGGGG GZGZGZGGGZ
Szkoda Faxa "pierdolona mac" |
Pozazdroscic tylko, wielki gratz
Tylko szkoda ze Fax padl :/ |
@up Tak szkoda
@Topic Gz gz, ja to bym chciał obejrzeć all filmiki bo sam <w dalekiej , bardzo dalekiej, tak dalekiej że nie dojde> zrobienie HOTA. |
GZ
Szkoda że Fax~ padł. |
heh gz ^^
btw niezle combo dostal xD |
@Milten Magician- potem wrzuce all filmiki z faraonow;p
btw. Fax dostal combo za 1880hp w 0,1 sec;p gdyby nie jego ded to wszyscy padlisbysmy pewnie bo tanganika by tego nie przetrzymal wliczajac jakies combo od behe |
moze ktos na tibicams wrzucic? rapid sux
|
Film wymiata az milo popatrzec :P Gratz wszystkim helmetow :P
|
|
gzzzz
Gz ubicia Faraonków :]A ten Faxes padł tak szybko jakby na 1 hita... szkoda że expa stracił i blessy pewnie.
|
I w tym momencie powiem, że nie był to pierwszy team polski. Na Secura wykonali już, jeszcze za mojego grania tam (rok temu) :).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
o.o Gz... pozdro dla was :) kiedys bylem w tej gildi ale jestem ciemny typ i juz mnie tam nie ma xD
|
Cytuj:
w tibii pewnie było juz ze 20 polskich teamów które zrobiły hote @do całej reszty dzięki za komentarze widze ze sie podobało, na dniach zapodam wszystkie film z każdego faraona, było ciekawie (np na thalasie loot marzenie). |
Cytuj:
Cytuj:
No raczej trudno. |
up.
Cytuj:
gz dla was nice combo.. :(( |
@up
no właśnie, wystarczy przeczytać wstęp ;p |
Cytuj:
Najs filmik gratz. =) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:40. |