![]() |
Furora war Has'ek own3d
Trap na expiacym Hasku.
Po tym dedzie chyba odechce mu sie expic podczas wojny :D http://www.rogepost.com/dn/koq1 |
nice action :)
|
slaby jestes
|
Nie moglbys wrzucic tego na tibicams albo rapida? >.<
|
Cytuj:
|
@up
Boi sie keylogera, a slowo ,,antywir" pierwszy raz slyszy. :D |
@up nie robcie offtopa(nobek to nobek)
@topic widac ze nagrywajacy mial lagi, smieszny byl moment jak niraet mial kicka i nic przez pewien czas nie robil. A tak pozatym to bylo to kolejne ladne kombo vision teamu, kolejne osoby odchodza od aberratio, nie zdziwie sie jesli po nastepnym open battle vision zamiesci liste paymentow. |
tak racja pięknie :D nie mogli trapnac jednego kolesia, gdzie ich było z 7
|
Hah, teraz Has'ek (Dobrze jest?:P) nie bedzie probowal expic podczas w wojny w ktorej sam beirze udzial. Zreszta, gdyby bardziej sie znal na tym tombie nie zabiliby go tak szybko.
Pzdro Valariazz |
Cytuj:
|
Cytuj:
Aberratio nie wygra tej wojny, widac to coraz wyrazniej z dnia na dzien. |
@up
Dokladnie :D ps: a moze masz film z dzisiejszej bitwy? :P |
Gareen a ty chcialbys pasc :) niech ja sie tylko logne i dorwe cie poza dp...
|
awesome combo xD
|
Cytuj:
+ ~7 osob ktore doszlo pozniej na 19 osob z vision) w przeciwienstwie do ludzi ktorzy zostali wykopani z serwera po ostatniej wojnie. @Gareen jeszcze nie mam |
trzeba kolesiowi przyznac ze sie niezle bronil...no ale rezultat byl jaki byl ;p
nice:] |
Cytuj:
Twoje grozby nie robia na mnie zadnego wrazenia i powiem to jeszcze raz mam nadzieje ze Magrami i jego gildia przegraja ta wojne. Hail Vision!!! |
Jak obejrzalem film myslalem ze padne ze smiechu VISION TO NOOBY..... juz wiadomo na co zuzywaja kase na magic walle hahaahahah...
Cos czuje ze zorganizuje noob team i sobie troche vision potepimy |
Dla niedowiarków ,jakby co.
File: hasekpies.rec
Status: OK (Note: this file has been scanned before. Therefore, this file's scan results will not be stored in the database) MD5 5caa342ffc8e15e5b4a23d429b73fb30 Packers detected: - Scanner results AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:25. |