![]() |
Morgaroth (Great loot)
Dziś na Antice zabito Morgarotha. Film trwa aż 90 minut~ lecz warto poczekać aby zobaczyć loot 8o
Blocker: Sashra Film kręcił: Dugray http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/14153 |
Cytuj:
|
Zgrana ekipa, dobrze im poszlo. Loot ladny :p
|
nono zapowiada sie ciekawie jak skoncze huncic demony na parchment room to dam edita i powiem co sądze o filmiku :]
@Edit filmik fajny nice loot ale szkoda ze niebylo pokazane jak sashra bloka ( Żeby zashra kręcił ) i czego to nie sashra wzioł loot ? |
Mógł nakręcić ostatnie 20 minut...
ładny loot ale spodziewalem się czegoś czego jescze nie było ;S |
a mi wyskakuje debug jak oni schodza:| wie ktos jak temu zaradzic?
|
Cytuj:
Wszystko ładnie tylko szkoda że film taki długi! Miałem nadzieje że tym razem wypadnie coś czego jeszcze nie było :P Aramidus |
Ehh
Ja tez mam buga, zmniejszylem klatki i nic nie dało :(
Poprosze o napisanie mi loota na PW. Z góry dziękuje :) |
Uuuuu... ładne kombo zebrał :P 500hp...
Dla tych którzy nie chcą obejrzeć zdradzam loota, którym był Thunder Hammer<<< |
GZGZGZ
Dobrze ogladnalem zanim powiedziales jaki loot :P A tak wogole to co ciekawego moze wypasc z Morg~ albo z Orsha~ ? |
Cytuj:
Dzieki, bo naprawde nie chcialo mi sie oglądac tych 90minut ;* |
Dodam, że akcja zaczyna się w 82 minucie.
16:24 You lose 114 hitpoints due to an attack by a demon. 16:24 You lose 638 hitpoints due to an attack by Morgaroth. 16:24 Using one of 124 spell runes... 16:24 You lose 617 hitpoints due to an attack by Morgaroth. 16:24 You lose 769 hitpoints due to an attack by Morgaroth. O kurka x) |
Heh niewspomnie jaki był loot ale powiem że niewierze w to że to było TO!
|
Haha w miare szybko sie zlozyl ale tez widac dobra organizacje:)
ALL STAY LEFT ! :P |
Cytuj:
Film dobry, loot jeszcze lepszy ;) |
Łeee, nie wiedziałem, że Morgaroth na Antica był... Ale gratz loot!
|
Cytuj:
|
Ładnie.
Ładnie im poszło z tym Morga :P
Wciąż czekam aż z Morga lub Orsha... albo i nawet starego dziadka Ferumbrasa polecą demon legi albo horned helmet...^^ |
Podziwiam sashare mial 201 lvl zhackowali go 0 eq 0 kasy a potrafil sie podniesc i grać jak kiedyś.Respect dla niego
|
Super loocik i ogólnie fajny filmik.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:54. |