![]() |
173 EK GOING DOWN :o
|
No i Wujek Niz padl ;d. Mimo wszystko zpingowany, lub mnie, ale padl >=D.
|
Lol.
No nie, bez jaj. To wyglądało jak jakiś przeklęty O ekh ekh<grypka>T ekhhh<znowu>S. Ten pierwszy 90 lv zapomnial utamki i uzywal manasow bez sensu... pozniej padaja dalej jakies nooby... Ale żeby 173EK dal sie zjechac bez uzywania uhow z tylko exori vis/mort rodzki byc moze jakis hmm... w kazdym razie bili (a raczej ten 53ms zjechal mu wiekszosc hp na morcie-.-) go z minute a ten tylko marna Exure uzyl. Trapy ladne i szybkie... ale w sumie nic ciekawego.
@up No chyba tylko pingiem, kickiem, logiem albo kupieniem chara mozna usprawiedliwic tak noobski "ded" -.- |
jakbys czytac umial to bys wiedzial ze zostal spingowany.
|
Metoda na pinga. ; d
|
Cytuj:
To popatrz na moj post jeszcze raz. |
Najlepszy knight jakiego znam padł:(.Ehhhh...Nie umią grać fair to trudno...
|
Cytuj:
Widocznie znasz malo ludzi xd |
Powiedzcie mi jedno ...jak takie nóby zrobiły takie lvl mowa tutaj o tym 60 Ek koleś nawet się nieuhnoł..ja to bym bił najgorszego wokół mnie exori,explo,hand, i pisał to qpli :P a ten nic padl jak ...No nic szkoda tego 173ek
Respekt dla tego sorca co nagrywał że podszedł i zaczoł go bić ;P Hail Nova _/ |
Troche w tibę juz gram ,slyszalem o "spingowaniu" ale w jaki sposob sie to robi?(;
|
Niz say hello to amber ;*
|
Jak cie pinguja to spowalniaja ci kompa ostro i dostajesz cos w rodzaju mega laga nic nie mozesz zrobic, dlatego koles sie nie uhal, i dlatego padl. kthxbye
|
ping roX ;) :D
|
Szliczna Akcja =)
//Van |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zaczal go bic kretynie bo dostal sygnal od kumpli, ze juz jest spingowany i moga go bic bo nie jest w stanie nic zrobic, zreszta, komu na swiecie zalezaloby na respekcie kogos takiego inteligentnego jak ty. |
aff.. pinq nieziemski ^^ Gratz dla tego sorca xD
ciekawe co dzialo sie pozniej. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:18. |