![]() |
Goryleek Life
|
Filmik zajebisty :D:D
Goryleek tutaj Zera Hessoleya pamiętasz mnie? :D hehe |
Hahah
Witaj Ziomek. Odezwij sie noobcharem :P :D
|
Fajny pokazik slajdów :P nareszcie ktos dal filmik nie do sciagania bo same key loggery wtedy sa ^.^
|
Duzy plus to muzyka :D ale jakosc kiepska troche tam widać ale np jaki lvl albo skil to juz niewidze ;D noi i filmik troche za krótki ale co sie bede czepiał może być ;p
|
:)
Trzeba oglądać na powiększeniu to lepiej widać. Tak jak ktoś up powiedział, lepiej sie oglada filmiki na stronkach typu youtube niz pieprzenie sie ze sciaganiem :)
muzyka to: Vengaboys - Boom Boom Boom |
fajny film , pozdro goryl ;]
|
Cytuj:
|
Wreszcie jakiś filmik mojego rl :D. (a z tymi demonami to obaj wiemy, że nie było tak normalnie... ;>)
|
Cytuj:
Lepiej se ściagnać filmik i sprawdzić na stronie niż ogladać na niskiej jakości na jakims youtube albo google. |
Noo... Dawno nie bylo WMV :) Stary qmpel z gildii, tylko szkoda ze ja wtedy grac przestalem i przezucilem sie na inny swiat ;d Film jest dobry, pierwszy screen za szybko znika ;d no i ten light hack ;d
Jak bys chcial zrobic filmik jak jestesmy na GS'ach to pisz, mam filmik na stara tibie ;] |
Toż to badziew prosze Ja Ciebie !
totalny syf :@ |
:)
Dziękuje za commenty!
@up Czemu badziew? :P to tylko pokaz slajdów :) |
haha gorylek filmik fajny muzyka REWELKA gogoogog 100 lvl ^^ pozdro
|
Heh ... szkoda ze taka niska jakosc ... nie moglem dowidziec na jakie lvle awansowales ;D Muzyka fajna ;)
|
hum
lvle: 54, 57 itp. aktualnie mam 58 lvlik :P
advance w skilach to 70/70 :P |
film to jedno wielkie gowno - pokaz slajdow chujowej jakosci polaczony z megakiczowata muzyka
|
:d
Zaje Fajny filmik Zrobiles :baby: B)
Gratz ;) |
Nice!
Gz Filmu.. :) Co by Bylo Gdyby nie hack :PP :<:baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:23. |