![]() |
Program do automatycznego uruchamiania innych aplikacji (plików)
No wiec potrzebóje programu który sam by wlanczał co np 5 minut inny program.
Szukałem już na wyszukiwarkach, stronach z programami, na róznych forach i... nic :( Jeśli ktoś wie, gdzie można znalezc taki prgramik niech napisze, a baaardzo mi pomoże ;) Prosze o wmiare sensowne odpowiedzi i niekrytykowania mnie że jestem jakiś Noobek i że nie umiem szukać. Dlatego mówie: SZUKAŁEM PRAKTYCZNIE WSZEDZIE ;) Jeszcze raz prosze o jaką kolwiek pomoc :) |
Cron.<10 znaków>
EDIT: http://www.cronforwindows.com/ Wystarczy? EDIT2: W start->akcesoria->narzędzia systemowe jest jakiś program do tego, ale tam można uruchamiać najmniej raz dziennie. |
!?
Jeszcze jak mi powiesz co to jest i z czym to sie jje to bedzie good :confused:
|
Konkretnie co chcesz uzyskac? Po co ci to?
@down Nie zawracaj se glowy takimi gownami. |
Cytuj:
|
;p
@Dr.Unknown
napisałem: "(...)PRAKTYCZNIE WSZĘDZIE" tzn chyba że prawie wszędzie :p @Kamos Co to miało znaczyć: "Nie zawracaj se glowy takimi gownami."??? To "gowno" to ja czy moja prośba? @Senseal Ogromne podziękowania dla Ciebie!!!!!!!! :] |
Praktycznie nie znaczy prawie. Przeczytaj w słowniku...
@top Kurde, po co ci taki program? |
co was to interesuje po co mu to..............
|
;/
Ziomki co da wam to że wam powiem po co mi to!?
Hemp Gru - czyżby jedyna niewścipska osoba???:confused: @Senseal Po użytkowaniu tego programiku zauważyłem że jest on dniowy... Program może tylko 10 razy za free zrobić to co mu kazałem a potem trzeba płacić... Czyżby nie było programu z tego typu Freeware...??? |
Cytuj:
Na pewno chodzi o Crona? Jeśli tak, to może poszukaj innej strony z tym. |
Każdy Cron którego ściągałem był płatny i mam już wyczerpany limit
http://img73.imageshack.us/img73/653/ghu3.jpg Jeszcze się zetknołem z Z-Cronem lecz po zainstalowaniu go nie chciał sie wogole włączyc i pisał jakiś komunikat po niemiecku :( Senseal please help!!! :( @EDIT Już znalazłem dobry programik. Jest nim Pycron ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:50. |