![]() |
Pojedynek Mistrzów
Wiem że są już podobne tematy ale prosze Adminów żeby nieusuwali tego tematu.
A więc w tym Fake'i taczą się rozmaite walki x vs x. Jeżeli ktoś chce być w tym oto Fake'i niech napisze jaki chce mieć nick, profesje i outlif. KAŻDY DAJE SWÓJ OUTLIF ! Ja ustalam wynik wygranej ! robie tak że tasuje karty daje na 2 kupki i i np biore co 9 karte i lepsza karta wygrywa. |
|
HAHAHAHAhahahahahahhaaaaaaaahaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1oneone...
Ale lolek!! TRZY TEMATY JUŻ SĄ O TYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Reported... |
lloll
Pitbul.... idź sie utop i powiedz jak był.... NIKT CIE TU NIEZAPRASZAŁ....
|
Jeden chyba upadł a drugi sie dopiero rozwija.
@up Po co dałeś do podpisu statystyki Ne'rooxa? Coś wątpie żeby to była twoja postać |
@up : dokładnie ;]
|
xxxxxXXXxXxxxXxXXxxXxXxxXxXxxXXxXXxxxxx
N/c juz 3 taki temat -.- SztY!!!! Szkoda słów |
xd
@Cloy: nie mój char ale kumpla z RL, on pozwolił mi dać bo nieraz u mnie bywa i chwali sie swoim eq.
|
na pewno masz gdzieś w spritach black knighta:dark yuno profesja:knight to chyba all?? to rób walke
|
af
@Yuno Skumi:
Dam ci jakis outlif Knighta , 1 walka za 10 min |
No zobaczymy czy to będzie fajne czy jakieś gó**o...
|
Aaaa
Jak takie posty bedziecie pisać to... niech admin skasuje ten temat zanim będzie tu wiecej noobków...
Chciałem dobrze, ale cóż... takie z was mistrze że umicie więcej... THX ZA KRYTYKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nawet zadnej walki niebyło... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dobra nie dobijajcie już go niech zrobi te jedną walkę
|
Ej weź WesternX(
Bitwa Bogów-nieskończyłeś a to już było 2 razy :/:confused: no morze puść pierwszą walkę i zobaczymy :p |
Cytuj:
Po co założyłes jeszcze jeden temat?! Świadomie łamiesz regulamin! |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
po co 3 temat ? :/
ale ok Offit :http://img299.imageshack.us/img299/3274/dyszka10ys8.png Nick : Zorax Matii Profesja : Sorc |
dobra zrób te jedną walke
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:38. |