![]() |
4 cavebotter'y w 1 miejscu O.o
Fajny filmik, 4 cavebottery w 1 miejscu, ziomek fajnie to rozegral xD
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/14193 |
Hehe, rly fajny sposób ;]
Szkoda tylko że loot średni... |
Metoda genialna!
Tylko szkoda że tylko dla magicznych profesji... |
Plz rehost na coś w stylu rapidshare lub prywatny FTP bo mam za wolnego neta zeby z tibicams sciagac ;(
|
to za rapid~ jeszcze wolniej ściągniesz
|
Cytuj:
|
to ja niewiem jakiego ty masz neta obecnie jade na 128kb i mi w 2 sek ściągneło
|
rzeczywiście wspaniała metoda :)
Ale zaraz ją CIPSoft uniemożliwi! Ale to szczyt głupoty, 4 cave boty w jednej miejscówie :D Loot nie taki zły |
@Deox
ja mam 128 radiówkę i firefox'a i za cholerę nie chce ściągnąć... spróbuje na safe mode na safe mode też się nie da ;/ plz rehost |
hahaha świetne ...
|
Cytuj:
@film nigdy bym nie wpadł na taki pomysł ;) |
Nice
Nice sposób filmik warty oglądnięcia :)
|
ale to ludzie sa glupi :D:D:D no nie moglem, ruch jak pod depo i all na cavebotach... super sposob na zabicie oO gz dla tego pana, loot chyba "standardowy" jak na bot userow, moglo im cos z eq spasc ;p
|
pomysl w deche hehe ;D goopyi ci ludzie zeby w 1 cavie 4 bylo ;d
|
Piękne.. :) ładnie akcja wykonana..
|
BlackD musi poulepszać teraz swoje caveboty bo uż znaleziono sposób na cave'y :P
|
HeheheHehehe jak sie gra na no-pvp to takie sposoby na boterow przychodza do glowy :D Fajne i ladne.
|
Eee ja tam watpie ze on sam wpadl na ten pomysl ;) Musial kiedys sam uzywac cavebota, a przynajmniej go probowac, bo ja naprzyklad gdy nigdy nie korzystalem, nie mialem ZIELONEGO pojecia, ze tak sie bedzie w takiej sytuacji zachowywac postac na bocie ;)
Filmik juz ogladalem wczesniej : AmIgAD.-.-' |
Dobry pomysł ;) . Muszę go wypróbować w tym samym miejscu ale na innym servie tyle, że z fire fieldami.
|
lol niezle...widac ze istnieja inteligentni ludzi na tym siwecie...:p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:17. |