![]() |
Przygody Kapitana Sarae
Prolog: kiedyś w tibi żył pewien kapitan...Kapitan Sarae byl odważny i silny stawial czolo niebiezpieczenstwu a teraz posłuchajcie..
http://img170.imageshack.us/img170/5900/omniteksaz6.png uwaga prosze o lżejsze komentaze bo to muj pierwszy Fake Niedlugo biore sie za Część 1. |
Dalszy Ciąg
|
- czyścimy.
|
Mmm.. Miodzio 0.0'' Dziennie powstają 1-3 fake'i, które są do bani i po dniu, góra dwóch dniach, idą sobie na dalsze strony i tylko forum niszczą...
@topic Co to kurna jest?? Ehhh... 0/10 |
:/ eee
co to jest? weź mi lepiej by wyszedł 1 fake :D użyj gimpa do kolorowania postaci a ocena (minus)-2/10 |
1. stara trawa.. powoli sie przyzwyczajam...
2. jak te bronie sa wklejone ?! 3. ty sie w ogole postarales ?! 4. ach... ta paintowa krew... 5. biale outfity .... 6. kazales nam czekac 30 min na kolejna czesc ?! 7. spodziewales sie oklaskow 8. jestes z siebie dumny ? 9. "arght to pupapka ! EXTRA SIŁA !!!!!!!" wiesz jak mnie takie badziewie wnerwiaja ?! co ty komisky czytasz ? 10. nie rob wiecej 11. "You advanced to lvl attack 19 to 21" to mialo byc smieszne ? "awansowales w poziomie ataku 19 do 21" ? nic z tego nie rozumiem... 12. szkoda ze nie wiem gdzie sa drzwi ... 13. ortografia.. WIESZ CO ?! szkoda prądu na takie fake'i !! nie rob wiecej, nie zakladaj nowych kont zeby chwalic swoj wlasny fake i nie pokazuj sie tu wiecej ! |
KPSNF (10 znaków).
|
Kurde
kurde Gimp mi sie jebie wienc korzystam z painta i spiritsuw prosze o link do jakiegos dobrego gimpa i wogule poradnik jak z niego korzystac --.--
a po drugie sam uważam że zjebałem tego fakea i robie innego lepszego:baby: |
Cytuj:
jesli ci sie uda gratuluje, jesli nie, to nie bede rozczarowany Cytuj:
ps. kup sobie slownik ort. X( |
Mi się nie podoba ani fabuła, ani wykonanie.
|
Kolesia krytykujecie jakby byl jakims zawodowcem i zle zrobil fake'a a sami pewnie nieumiecie nawet wkleic drzewka na fake'u...Nawet napisal ze to jego 1 razX(
|
@up
HAHAHAHAHAHAHHAHA!!! Śmieszny kolo ;] Cytuj:
Wiem, wiem - uwielbiam wypominać literówki xD A fake okropny... |
@up.
Chyba błędy ortograficzne -.- @topic Fake jest beznadziejny, mega wielkie tła i jedno drzewko -.- i wstawiasz na forum tłumacząc się, że to twój pierwszy fake...eeedź stąd! @down A kali chce jeść? |
@up
Mu się raczej rzadko zrobić błąd. A ja ten BŁĄD nazywam LITERÓWKĄ. |
Dajcie mi jakiegos Linka na Gimpa PLX ale nie tego z tibia.pl tylko waszego z rapidshare albo cos:)
|
http://www.dobreprogramy.pl
Tam będzie.. jest tam również Photoshop, program dla bardziej zaawansowanych. |
No cóż... KPSNF w czystej postaci...
|
fof najlepsza była "EXTRA SIŁA" jestem ciekaw jak to zrobiłes
chyba odwruciłes kolory w paint ;d |
Cytuj:
I ta Aura Mocy ktora otoczyla bohatera..autor to napewno Master OF Pajnt :> a tak w ogóle to stond wyjc bo mji sje nie kce wjidziec kolejnego takiego fejka na forum :<<<<<<<<< |
nieeee... nie rób kolejnej części nieeee!!!!!!!!to mnie zabije już dość tego gó**a
oglądałem KPSNF!!!!!!!!!!!nie rób blax |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:19. |