![]() |
31rp hunci na tombie za sc ;]
Nudziło mi się więc se poszedłem pohuncić :)
Link: http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/14244 |
05:57 Refioxo [31]: hardcore - Taaa !
06:00 Refioxo [31]: nie bylo tak zle - Bylo wspaniale ! :cup: |
;] bez przesady nie bylo az tak super :P co do hardcoru to sie zgadzam ;]
Niestety nie poszedłem w jeden korytarz z tych po lewej, bo tam z tego co widziałem to vamp, pare shamblerow, mumii itp, więc mógłbym nie wydoić... |
Cytuj:
Ja tu nie widze nic wspaniałego ani hardkorowego... Niema sie czym zachwycać, a co do vampa to mogłes spokojnie go iść zabić ;] |
Nom, mogłem. Byłeś tam kiedyś? Bo ja oglądałem 2 filmiki, i na każdym jakiemuś knightowi wyskoczyły gdzieś po 2-3 mumie,tyle samo shamblerow i vamp. W sumie vamp to jak ds, ale jak spowolni mnie coś tak hamsko to bida...
|
chujowo pallkiem tam np. lag i nara lepiej mi sorckiem bo choc tarcze masz :p
|
Niby tak, ale sorcem z tarczą raczej shamblera se nie pobloczysz sa dobrze, pozatym sorc mniej hp ma gdzieś ok. polowe tego co pallek (na tym samym lvlu) Grałem już od 2h i nie miałem żadnego laga, więc jakoś nie miałem tej obawy : ]
|
Niezle :P Chyba naprawde niemiales co robic? 8o
|
hardkor to taki sredni jest gdzie vampow nie huncisz...tylko krypty ktore duzo hp maja i musisz sie cofac...ale licza sie intencje dlatego gz
|
:) w sumie to byłoby lepiej, gdybym NIE trafił na początku na takie coś, bo tam zużyłem troche manasów itp. Następnym razem pójdę na wyższym lvlu, troche wiecej hmm można i będę liczył na to, że nie będzie nic lurnięte, bo jednak dla pallka to robi różnicę
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:26. |