![]() |
Komedia I klasa!!!
No więc film znalazłem na tibicams.tibianetwork, sądziłem że jakiś fajny, ale okazało się że to jest lepsze od Ali G in da haus :cup:
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/14242 |
roxandoo
Jak doszli wreszcie do tego demona i zobaczyłem, ze to już końcówka, to po prostu nie molem się powstrzymać od śmiechu. Najlepszy, najciekawszy i najwspanialszy demon hunt jaki widziałem ^^. Po tym wszystkim co przeszli powinni wylotować ze dwie mmski ;p Ciekawe, czy ten sorek/druid przeżył, czy padł drugi raz. |
Pewnie padl w drodze powrotnej :D:D
|
12:04 Cave Rat [39]: forgot i dont have vita
filmik warty obejrzenia, dobrze jest się pośmiać :P |
LOL
Nuff more said Śmieszne xD a myślałem że to ja jestem głupi kupując vitę na 29 lvl... |
Jak chcesz sie posmiac to trafiles na wlasciwe miejsce
ROTFL |
Ten Sorc wymiata xD
|
Powiem po prostu BIG LOL, to chyba nie ten dział ;)
|
TO JEST PRZEKOZACKIE!!!xD
buahahahhahahahaha:D :D :D |
muahahahahahahhaahaahahahah
najlepszy sorc jakiego widzialem xD |
Cytuj:
|
Buhaha ten sorc albo przeżył, albo nie wrócił jeszcze LOL.
Na jego liście dedów jest tylko ten widoczny na filmiku.... A co do filmu to zacytuje samą ofiarę ;) 18:33 Cave Rat [39]: rofl I wszystko jasne ;) |
hahahaha, nie moge, jednym słowem ROTFL
|
hahahahaha co za nooby, sorc nie wie kogo walić, blokerowi hity wala Wild Warriory ...
|
albo to to mial napisane ten sorc na labelu: Cave Rat is here jak bym znalazl taka kartke to bym pomyslal ze to zart
a co do filmu to faktycznie zenada gosciu stoi i patrzy jak go huntery zabijaja mam nadzieje ze bry nakreca wiecej filmow :) |
Ci dwaj panowie poprostu wymiatają xD
|
BuahHAhHAhHAhHAhAha!! kto mi pomoże wstac z ziemi :) ROTFL
|
to, że wybrali się teamem 41 ms i 50ek na demonyi, że knight uhal sie przy demonie dopiero na zoltym hp świadczy o tym, że zaburzacze umysłu działały u nich w pełni mocy;]
|
Hahaha. Nice. Dzieki bo mialem zuy chumor ^^. Ten sorc ROX! 50 knight bloknac demona z takim gosciem... Buhahahhaa poprostu rotfl
|
no niemoge jak mozna byc takimi debilami ale właśnie to jest śmieszne w tym filmikuROTFl :D :D :D :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:21. |