![]() |
PK Botter - Bake Samo DIe
Jeden z sławniszych graczy harmonii przyłapany na trenowaniu na bocie..
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14245 |
No nO BAKE.Zawsze myślałem ze grasz uczciwie....Ja na twoim miejscu bym sie juz na tym forum zbytnio nie udzielał bo długo bedzię się pamiętać tą małą wpadkę.Wogule to jestem ciekaw co powiesz.
|
Statsy bake, długo już jechał na bocie :p
Last login: Nov 17 2006, 12:05:43 CET Nov 18 2006, 05:27:09 CET Died at Level 107 by a dwarf soldier |
Czy wam to wygląda na bota? Na trening na afku? Powiedzial bym ze mial kicka ale dlaczego sie uhal? Powiem tyle, napewno nie trenowal na afku. Tak msie nie trenuje. Napewno nie z 4 potworami na raz z czego jednym monkiem. A moze sam to zlurowales?
|
@up
jasne ze wyglada na bota, chyba nie popelnil samobojstwa na potrzeby filmu? :+) |
bardzo dziwna sprawa...
lały go 4 potworki sam sie uhal nie moge uwierzyc w to, ze on byl na bocie. po prostu nie moge. WTF? |
Cytuj:
|
Ejj i po co wy sie klucicie czy byl na bocie czy nie..kazdy kretyn rozpozna bota u niego, zebys ie nie uhnal to zgoda moglmiec kicka albo pojsc do kibla a tu sie sam uha jeszcze -.- lol
|
Niestety ten film mi buguje :/...
|
X( Uwaga Bo Cieczki Dostaniecie. Prawde mowiac to pol tego swiata na bocie jedzie !!
myslicie ze ludzie co maja skile po 100 nie uzywaja botow ? :S Smiech Na Sali Normalnie ,...... Ten FilM Jest zalosny !!! |
Koles trenowal na afk, poszedl sie wysrac/bog wie co jeszcze, pewnie sobie ustawil w tbi opcje taka, ktora ma go uhac, jak straci x hp:
[IMG]http://images2.fotosik.pl/252/665c858aa09d1bc3.jpg[/IMG] Ciekawe, co teraz zrobi ten caly Cichy Mac, on podobno nie akceptuje boterstwa., @up Racja, wiekszosc tego forum rowniez, ale kazdy sie boi przyznac. Nie wiem dlaczego, przeciez to nic zlego. Boja sie zamieszzac sski itp. no bo przeciez GEEM KSADAM patrzy!!!111. Omg, ale noobki. |
Cytuj:
Ano racja, ciekawy jestem czy tak samo zaciekle będzie chciał go zbanować jak sie starał zbanować lurera, co kiedys Paladinka ubił (nic osobistego ofc). |
Ehh, często Bake pomagał Cichemu w explorowaniu terenów do filmiku, głupio tak zobaczyć kogoś w takiej sytuacji, kogo się wcześniej uważało za fair-playera.
Cytuj:
Cytuj:
|
Czy was to jara ze ktos jedzie na bocie?
Ja osobiscie nie chcialbym sie patrzec kilkaset h jak mi skill urosnie >.< |
@2up
Mojego nicka widac, spojrz na ludzika. W innych moich sskach nie zakrywam nicka w ogole, ale tutaj wstawilem Bake Samo, zamazujac swoje. @up Prawda. Komu sie chce, zeby przez 1000h+ gapic sie w ekran, od tego sa boty, maja robic cos za nas, a my w tym czasie zajmujemy sie pozytecznymi rzeczami. |
@Up
Mogę cię zapewnić, że nie używał on TBI :< @Topic O rany boter omg! I kogo to obchodzi? Może wy tak ale ja nie chciałbym patrzeć na to gówno xxxx godzin żeby móc sobie wbić takie skille. Jego sprawa co robi a reszty to nie powinno obchodzić. Cytuj:
Cytuj:
|
A podobno 100llvl+ juz nie uzywaja botow.
@up Powiedz mi, jakiego on mial bota: ng, blackd, tibia auto moze? Cytuj:
|
A ja mam zwyczajnie errora w bocie i tyle... Nie używam bo nie mogę ;p
@topic Nic specjalnego... ;] |
Cytuj:
W temacie w którym był film jak padałeś (najprawdopodobniej) Cichy stwierdził, że lurer ma załatwianego bana. >>>EDIT<<< Poszukałem chwile i mam nawet link: http://forum.tibia.pl/showthread.php...295#post630295 post #17. Cytuj:
Czekam aż mi uwierzysz. ~ |
@Up
A no..odświerzyło mi się :P Ale to nie zmienia faktu, że ten film nie dowodzi, że on jechał na bocie a przynajmniej zdaje mi się, że GM'owie w to nie uwierzą. No chyba, że są tacy którzy odrazu banują ;P Aha no i wierze :P (I skończmy tego offtopa :P) Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23. |