Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   PK Botter - Bake Samo DIe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=102651)

szuszu 18-11-2006 10:06

PK Botter - Bake Samo DIe

Jeden z sławniszych graczy harmonii przyłapany na trenowaniu na bocie..

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14245

Miszczu 18-11-2006 10:13

No nO BAKE.Zawsze myślałem ze grasz uczciwie....Ja na twoim miejscu bym sie juz na tym forum zbytnio nie udzielał bo długo bedzię się pamiętać tą małą wpadkę.Wogule to jestem ciekaw co powiesz.

Pomocny Murzyn 18-11-2006 10:31

Statsy bake, długo już jechał na bocie :p

Last login: Nov 17 2006, 12:05:43 CET
Nov 18 2006, 05:27:09 CET Died at Level 107 by a dwarf soldier

Rabanbar 18-11-2006 11:52

Czy wam to wygląda na bota? Na trening na afku? Powiedzial bym ze mial kicka ale dlaczego sie uhal? Powiem tyle, napewno nie trenowal na afku. Tak msie nie trenuje. Napewno nie z 4 potworami na raz z czego jednym monkiem. A moze sam to zlurowales?

Oltun 18-11-2006 12:01

@up

jasne ze wyglada na bota, chyba nie popelnil samobojstwa na potrzeby filmu? :+)

Vatone 18-11-2006 12:16

bardzo dziwna sprawa...
lały go 4 potworki
sam sie uhal
nie moge uwierzyc w to, ze on byl na bocie. po prostu nie moge.
WTF?

Miszczu 18-11-2006 12:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rabanbar (Post 1085450)
Czy wam to wygląda na bota? Na trening na afku? Powiedzial bym ze mial kicka ale dlaczego sie uhal? Powiem tyle, napewno nie trenowal na afku. Tak msie nie trenuje. Napewno nie z 4 potworami na raz z czego jednym monkiem. A moze sam to zlurowales?

Pomyśl!!Bake stał i lał monka na bocie.Potem przyszedł gostek zobaczył ,że on afkuje i lurnal mu dwarf soldiery zeby musial sie uhac!!Echh....szkoda...Bake Samo był wzorem do gry dla wielu graczy.Prawda jest taka ze na bank Bake jechal na bocie inaczej zabilby dwarf soldiery i uciekl a nie stal w miejscu.

Maciek008 18-11-2006 13:26

Ejj i po co wy sie klucicie czy byl na bocie czy nie..kazdy kretyn rozpozna bota u niego, zebys ie nie uhnal to zgoda moglmiec kicka albo pojsc do kibla a tu sie sam uha jeszcze -.- lol

Rav Othersider 18-11-2006 13:49

Niestety ten film mi buguje :/...

Stolar 18-11-2006 14:22

X( Uwaga Bo Cieczki Dostaniecie. Prawde mowiac to pol tego swiata na bocie jedzie !!

myslicie ze ludzie co maja skile po 100 nie uzywaja botow ? :S
Smiech Na Sali Normalnie

,......
Ten FilM Jest zalosny !!!

XIII 18-11-2006 14:27

Koles trenowal na afk, poszedl sie wysrac/bog wie co jeszcze, pewnie sobie ustawil w tbi opcje taka, ktora ma go uhac, jak straci x hp:
[IMG]http://images2.fotosik.pl/252/665c858aa09d1bc3.jpg[/IMG]

Ciekawe, co teraz zrobi ten caly Cichy Mac, on podobno nie akceptuje boterstwa.,

@up
Racja, wiekszosc tego forum rowniez, ale kazdy sie boi przyznac. Nie wiem dlaczego, przeciez to nic zlego.
Boja sie zamieszzac sski itp. no bo przeciez GEEM KSADAM patrzy!!!111. Omg, ale noobki.

Kojotes 18-11-2006 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez XIII (Post 1085765)
Ciekawe, co teraz zrobi ten caly Cichy Mac, on podobno nie akceptuje boterstwa.,

Ano racja, ciekawy jestem czy tak samo zaciekle będzie chciał go zbanować jak sie starał zbanować lurera, co kiedys Paladinka ubił (nic osobistego ofc).

- Prodigy - 18-11-2006 15:03

Ehh, często Bake pomagał Cichemu w explorowaniu terenów do filmiku, głupio tak zobaczyć kogoś w takiej sytuacji, kogo się wcześniej uważało za fair-playera.

Cytuj:

Racja, wiekszosc tego forum rowniez, ale kazdy sie boi przyznac. Nie wiem dlaczego, przeciez to nic zlego.
Boja sie zamieszzac sski itp. no bo przeciez GEEM KSADAM patrzy!!!111. Omg, ale noobki.
Taaaaak, bądź dumny z używania bota ! Boterzy świata, łączmy się ! Kretyńskie rozumowanie - "skoro ja używam bota, to wszyscy używają, tylko pewnie boją się przyznać, a ja się przyznam, dlatego będę lepszy !". A skoroś taki cwany, to czemu nie widać Twojego nicka ? Boisz się, że GM Xadam patrzy ? Daj spokój, Xadam jest botter-friendly.

Cytuj:

myslicie ze ludzie co maja skile po 100 nie uzywaja botow ? :S
Jasne, że używają. Skille po 100 nie są możliwe do wbicia bez bota, tak jest ustawione w kliencie Tibii. Żal mi was ludzie, którzy sądzicie, że wysokie skille można zdobyć tylko dzięki botom, a wysoki level, tylko przez share'ing. Ale nic to, kończe, bo zostało mi 14 % do ściągnięcia TBI. W końcu muszę jakoś wbić ten 29 shielding Rookstayerem, prawda?

Kasztaniaczek 18-11-2006 15:03

Czy was to jara ze ktos jedzie na bocie?
Ja osobiscie nie chcialbym sie patrzec kilkaset h jak mi skill urosnie >.<

XIII 18-11-2006 15:31

@2up
Mojego nicka widac, spojrz na ludzika. W innych moich sskach nie zakrywam nicka w ogole, ale tutaj wstawilem Bake Samo, zamazujac swoje.
@up
Prawda. Komu sie chce, zeby przez 1000h+ gapic sie w ekran, od tego sa boty, maja robic cos za nas, a my w tym czasie zajmujemy sie pozytecznymi rzeczami.

Mitthenither 18-11-2006 15:37

@Up
Mogę cię zapewnić, że nie używał on TBI :<

@Topic
O rany boter omg! I kogo to obchodzi? Może wy tak ale ja nie chciałbym patrzeć na to gówno xxxx godzin żeby móc sobie wbić takie skille. Jego sprawa co robi a reszty to nie powinno obchodzić.
Cytuj:

Nic.
Cytuj:

Ano racja, ciekawy jestem czy tak samo zaciekle będzie chciał go zbanować jak sie starał zbanować lurera, co kiedys Paladinka ubił (nic osobistego ofc).
....Pokaż mi post czy jakąkolwiek wypowiedź Cichego, który mówił, że zbanuje tego który mnie kiedyś ubił wtedy może Ci uwierze.

XIII 18-11-2006 15:56

A podobno 100llvl+ juz nie uzywaja botow.
@up
Powiedz mi, jakiego on mial bota: ng, blackd, tibia auto moze?
Cytuj:

nie moge uwierzyc w to, ze on byl na bocie. po prostu nie moge.
WTF?
Uwierz...

Valas Hune 18-11-2006 16:16

A ja mam zwyczajnie errora w bocie i tyle... Nie używam bo nie mogę ;p

@topic

Nic specjalnego... ;]

Kojotes 18-11-2006 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mitthenither (Post 1085923)
....Pokaż mi post czy jakąkolwiek wypowiedź Cichego, który mówił, że zbanuje tego który mnie kiedyś ubił wtedy może Ci uwierze.

W temacie w którym był film jak padałeś (najprawdopodobniej) Cichy stwierdził, że lurer ma załatwianego bana.

>>>EDIT<<<

Poszukałem chwile i mam nawet link:

http://forum.tibia.pl/showthread.php...295#post630295

post #17.

Cytuj:

Ta osoba która zgineła, faktycznie jest z mojej gildi. Nie bardzo wiem czym sie objawia to jego noobowstwo, bo raczej noobem jest osoba, która wchodzi na spawn, i na dodatek luruje, aby zabić - bez powodu.

Jestem po rozmowach z GM, i ten gostek któremu tak niektórzy gratulują lurowania, już ma powoli załatwianego bana, za lurowanie.

Czekam aż mi uwierzysz.

~

Mitthenither 18-11-2006 16:40

@Up
A no..odświerzyło mi się :P Ale to nie zmienia faktu, że ten film nie dowodzi, że on jechał na bocie a przynajmniej zdaje mi się, że GM'owie w to nie uwierzą. No chyba, że są tacy którzy odrazu banują ;P
Aha no i wierze :P (I skończmy tego offtopa :P)
Cytuj:

A podobno 100llvl+ juz nie uzywaja botow.
Yhy....a Britnej jest podobno dziewicą -.- To takie same plotki. Ja osobiście nie używam ale zdziwiłbyś się ile osób to robi...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23.