![]() |
Furora war.
Witam. Nie widzialem tego filmu na forum wiec daje.
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/14222 |
kocham filmiki z wojna z furoryxD
Wreszcie zabili margamiego, który chyba uratował w ten sposób lucyfera i jesli ktos tam jescze byl to tez, ale margami juz powinin zginac w tej bitwie na moscie:] Ahh te mass ue |
ladnie, po prostu "kara lamusy" :D
|
haha ale dostali baty :D zmienilem zdanie co do tej wojny.
|
ale im skopali dupska szkoda ze zull dal loga bo fajnie jakby go tez zabili ale i tak go jeszcze drapną ;]
|
Hahahaha.....Vision rox.Są oni dla mnie symbolem dobrze przeprowadzonej walki i zgranej gildji.I niech mi teraz juz nikt nie pieprzy o tym ze polacy nie znają sięna pvp.
|
Bardzo ladna i udana akcja Vision (jak wiele poprzednich zreszta). Magrami poswiecil sie zeby reszta mogla uciec.
PS. Kim byl ten sorek ktory nagrywal filmik?? |
pięknie to wyglądało i pieknie to rozegrali, tylko gratulować... :P
|
ladnie :) tylko ze ta 2 gildia to prawdopodobnie same lamery ktorzy kupili sobie te postacie albo faktycznie maja tak marne pvp (co po ostatnim update wydaje mi sie dosc smieszne)
|
Po pierwszych dniach wojny myślałem że Aberratio rozgromi Vision :p
Teraz myśle odwrotnie :D GRATZ! |
;)
Jak By tak walczyli na pandorii. ehh.. tylko pozazdroscic gz!
|
gildia vision pokazala na tym filmie (zreszta nie tylko na tym), ze razem moga zdziałać duzo, jak bardzo są zgrani, natomiast magrami, lider gildii aberratio, padając, zeby reszta mogla sie wylogowac pokazal jak naprawde dobrym jest liderem
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale i tak sie ciesze ze padl :P |
Moim zdaniem Magrami pokazał klase na tej bitwie. Nie uciekał, tylko blokował ich aż padł, by reszta mogła sie wylogować. Czyli poświęcił sie dla swojej gildii i dla mnie to jest prawdziwy lider. Mam nadzieje, że Abberatio da rade wstać i pokazać co potrafią. Bo dla mnie Magrami naprawde pokazał, że jest kimś.
PS. Mam też nadzieje, że to będzie równie pokazowe widowisko, jak sam początek tej wojny. Pozdrawiam, Vib. |
Cytuj:
to ze sie poswiecil pokazalo ze ma klase i jest dobrym liderem ale nie oznacza ze wygra wojny, wrecz przeciwnie mam nadzieje ze przegra ja, w kacu to aberratio zaczelo wojne... |
jebniete kombo 4x ue rox
|
09:46 Charonsi [139]: EJ CZIPSU TO REAL MAGRAMIEGo
09:46 Charonsi [139]: EJ CZIPSU TO REAL MAGRAMIEGo hrhrhrhr :D |
Magiq niezle na bocie jedzie :D
|
i gowno mu to daje bo i tak co battle pada :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:44. |