![]() |
przedluzenie bana? oO
mam takie pytanie i prosze mi tu bez dogryzania. kieeeedys kieeedys mialem bana za macro. byl to moj 1 ban, na 7 dni, jakos 5 czy 6 dnia zostal przedluzony do miecha. czy ktos wie dlaczego? kilku znajomych dostalo bana i tez na 7 dni bez zadnych "bonusow" -.- nigdy juz nie bede uzywaz zadnych glupich programow ale np takie PK do bana :p by sobie mozna bylo urzadzic :) rozchodzi sie o to ze ja teraz musze sie miec na bacznosci non stop, jakis nab zakapuje ze go blokowalem albo cos, poprostu jakas glupia wpatka i mam deleta :/ jak ktos wie to proslibym o powiedzenie dlaczego moj ban mogl zostac kiedys przedluzony...
|
Za macro ma sie bana na 30 dni wiec jeśli dostałeś na 7 dni był to po prostu błąd który został naprawiony tak myślę
|
@up
Racja. Na 7 dni sie dostaje za np. pk albo bluzgi na game-chat. Za boty sa 30 dni. |
To jest tak jak w sądzie. Najpierw dostajesz 3 miesięczny areszt do czasu jak Twoją sprawę rozpatrzą, później w zależności od wyniku albo free albo wlepiają ci 5 lat ciężkich robót w kamieniołomach :P
|
ale czemu inni dostaja tylko na 7 dni? to jest wlasnie glupie albo nesprawiedliwe... :(
edit: no to w takim razie mam ten 7 dniowy "areszt" i potem skazuja mnei na miechaa kolega uniewinniaja? ja dziekuje za taki wymiar sprawiedliwosci... |
jednemu udowodnią, drugiemu nie... tak po prostu jest i tyle...
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ciesz się, są gry w których za każde wykroczenie kasują konto.
To dopiero jest dobry system. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:23. |