Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   "Dziwne przejście" :p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=102756)

Sir Night Master 18-11-2006 20:36

"Dziwne przejście" :p

Usłyszałem o dosyć tajemniczym przejściu miedzy Mount Sternum a kopalnia dwarfów (ta z GSami), znalazłem kilka dziur, ale wolałem nie iść (ponoć są tam fire elementale i Giant Spiderki)
Jeżeli ktoś zna takową drogę to prosze niech opisze drogę bądź wstawi mapki... :)

Mlecziii 18-11-2006 20:56

Ta droga istnieje a jest otoczone pajakami jak juz ja znajdziesz to to sam se pozwiedzasz.

Sir Night Master 18-11-2006 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlecziii (Post 1086621)
Ta droga istnieje a jest otoczone pajakami jak juz ja znajdziesz to to sam se pozwiedzasz.

nie zbyt cie rozumiem... xP

CzofiaWitch1 18-11-2006 21:17

Ancient, bym Ci pomogla.. ale Ciebie kompletnie nie rozumiem ..

wrogonastawiony 19-11-2006 09:26

Ta droga raczej istnieje. Kiedyś szukaliśmy jednego bottera, najpierw szukalismy w kopalni dwarfow a potem ruszylismy z MS, gdy chodzilismy w podziemiach ms mapa 'uzupelniala' sie lokacjami z pod kazo.. cos jest na rzeczy :) a przejscie pewnie sie jakies znajdzie ;]

Oficer Wywiadu 19-11-2006 23:04

Przejście jest, po drodze z mocniejszych monsterkow 1GS i 1 slime, tak to spidery, dwarfy, trole.

Non'ajbi 22-11-2006 08:18

O.o .... Nie widziałem jescze tego przejścia ... no ale jak mówicie, że tylko 1GS to wezme z 7 runek HMM i jechane ;) Trzeba tam pozwiedzać ;P Jak ktoś gra na Harmonii, to pisać ;P

GiantSpider 22-11-2006 10:03

Jest przejście, a po drodze tylko jeden GS.

mago 22-11-2006 10:16

Powiem wiecej

Tymi tunelami da sie przejsc z podziemii ancient temple do tej kopalni kolo kaz :D

Monte 22-11-2006 15:54

Wcale, że nie trzeba po drodze spotkać GS'a. Jakiś czas temu tamtędy przechodziłem i nie spotkałem nic poza kilkoma cave ratami i poison spiderami. Chyba, że od tamtego czasu coś się zmieniło. W co wątpię.

GS'a spotkasz jak totalnie zbłądzisz i wejdziesz do którejś z dziur, a takowych tam jest dużo, więc na wszelki wypadek jakieś runki weź, jak masz zamiar odsłonić sobie tamto przejście.

Shadow of Czarkoo 23-11-2006 09:39

A więc tak... przejscie takie istnieje... jezeli idziemy z thais na Grorlama lub na jego resp... gdy go nie ma... za nim jest ropeplace, i dalej jest kilka dróg, i oczywiscie mozna dojsc nimi do kazo lub okolic.. ale jest to wogole strata czasu... po 1 jesli nie znasz tamtych dróg i masz mały lvl, prawdopodobne ze sie zgubisz i trafisz na gsa...

Wiec... radze isc normalna droga na powierzchni.. ; ) pozdro:cup:

GiantSpider 23-11-2006 15:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shadow of Czarkoo (Post 1093891)
A więc tak... przejscie takie istnieje... jezeli idziemy z thais na Grorlama lub na jego resp... gdy go nie ma... za nim jest ropeplace, i dalej jest kilka dróg, i oczywiscie mozna dojsc nimi do kazo lub okolic.. ale jest to wogole strata czasu... po 1 jesli nie znasz tamtych dróg i masz mały lvl, prawdopodobne ze sie zgubisz i trafisz na gsa...

Wiec... radze isc normalna droga na powierzchni.. ; ) pozdro:cup:

37 lvl padnie od GS?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:10.