![]() |
"Dziwne przejście" :p
Usłyszałem o dosyć tajemniczym przejściu miedzy Mount Sternum a kopalnia dwarfów (ta z GSami), znalazłem kilka dziur, ale wolałem nie iść (ponoć są tam fire elementale i Giant Spiderki)
Jeżeli ktoś zna takową drogę to prosze niech opisze drogę bądź wstawi mapki... :) |
Ta droga istnieje a jest otoczone pajakami jak juz ja znajdziesz to to sam se pozwiedzasz.
|
Cytuj:
|
Ancient, bym Ci pomogla.. ale Ciebie kompletnie nie rozumiem ..
|
Ta droga raczej istnieje. Kiedyś szukaliśmy jednego bottera, najpierw szukalismy w kopalni dwarfow a potem ruszylismy z MS, gdy chodzilismy w podziemiach ms mapa 'uzupelniala' sie lokacjami z pod kazo.. cos jest na rzeczy :) a przejscie pewnie sie jakies znajdzie ;]
|
Przejście jest, po drodze z mocniejszych monsterkow 1GS i 1 slime, tak to spidery, dwarfy, trole.
|
O.o .... Nie widziałem jescze tego przejścia ... no ale jak mówicie, że tylko 1GS to wezme z 7 runek HMM i jechane ;) Trzeba tam pozwiedzać ;P Jak ktoś gra na Harmonii, to pisać ;P
|
Jest przejście, a po drodze tylko jeden GS.
|
Powiem wiecej
Tymi tunelami da sie przejsc z podziemii ancient temple do tej kopalni kolo kaz :D |
Wcale, że nie trzeba po drodze spotkać GS'a. Jakiś czas temu tamtędy przechodziłem i nie spotkałem nic poza kilkoma cave ratami i poison spiderami. Chyba, że od tamtego czasu coś się zmieniło. W co wątpię.
GS'a spotkasz jak totalnie zbłądzisz i wejdziesz do którejś z dziur, a takowych tam jest dużo, więc na wszelki wypadek jakieś runki weź, jak masz zamiar odsłonić sobie tamto przejście. |
A więc tak... przejscie takie istnieje... jezeli idziemy z thais na Grorlama lub na jego resp... gdy go nie ma... za nim jest ropeplace, i dalej jest kilka dróg, i oczywiscie mozna dojsc nimi do kazo lub okolic.. ale jest to wogole strata czasu... po 1 jesli nie znasz tamtych dróg i masz mały lvl, prawdopodobne ze sie zgubisz i trafisz na gsa...
Wiec... radze isc normalna droga na powierzchni.. ; ) pozdro:cup: |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:10. |