Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Z Ds'em na Ancient Scraba? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=102856)

Jeremi_RoX 19-11-2006 13:12

Z Ds'em na Ancient Scraba?

Cze! :)

Mam problem kusi mnie zeby pójsc z dwoma sumonami ds lub monk na ancient scraba mam 29 lewel i 30 mlwl Nie wiem czy mam jakiekolwiek szanse plix szybka odpowiedz...

XeXe 19-11-2006 13:16

skoro nikt tak nie robi to znaczy ze jest to nieoplacalne i yhhh .. trudne ;p
na tym lv mozesz isc z dsm na zwykle scraby :D

Segalczuk 19-11-2006 13:21

Jestes drutem to zaaarabisty exp bo druid ma exura gran mas res , podhodzisz z 2 ds'ami zeby bily AS i ty jeszcze z exori vis i roda albo same ds'y ale waste wtedy i jak ds'y malo hp maja to exura gran mas res okolo 1 bp mana na h przy okolo 2 k z kasy na h i jeszcze moze ci cos spasc z AS :)
A sorkiem , jesli masz bardzo duzo ihow no to mozesz sie wybrac moze bendziesz wyhodzil na + ale czesto na - .
Exura gran mas res na 36 lv wiec wiesz... .

fAYL 19-11-2006 13:28

Biorąc pod uwagę, że ASy spokojnie biją 100+ z melee, to raczej nie spodziewam się, by to wypaliło. Szczególnie na tym lvlu. ;)

Jeremi_RoX 19-11-2006 13:44

Heh ;/

To dzieki za wasze wszystkie porady jeszcze sie zastanowie czy stawic mu czolo :)
Pozdro

Leothyr 19-11-2006 14:54

A ja bym dał radę, z dsem, jesli tak, to jak? 36 elder, 40 mlvl. i gdzie?

I czy mogę zsolować ASa? Jak?

Jeremi_RoX 19-11-2006 22:35

JUppi...

Siemka

Niezmiernie się cieczę bo mi się udało zaryzykowałem poszło : 2 uhy i 10 manaskow ale satyswakcja jest ogromna niektórzy pisali że niemam szans ale niemozliwe stało się możliwym.
Juppi!!! :D

MlodyPL 19-11-2006 22:48

To moze zrób filmik i pokaz jak ci poszlo ...

BlackWolf 19-11-2006 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jeremi_RoX (Post 1089046)
Siemka

Niezmiernie się cieczę bo mi się udało zaryzykowałem poszło : 2 uhy i 10 manaskow ale satyswakcja jest ogromna niektórzy pisali że niemam szans ale niemozliwe stało się możliwym.
Juppi!!! :D

! Witam !

Po sposobie pisma , jakim Ty sie poslugujesz , mozna wywnioskowac ze jest noobek i bys draga nie zabil ... oczywiscie moge sie mylic , ale watpie -.- ... daj jakis screen z tej bitwy czy filmik , bo i Ja moge se powiedziec ze orsha na 8 lvlu zabilem z urzyciem tylko bp ihow , ale niestety nie mam dowodow ... !

Palladyn von hellgate 19-11-2006 23:21

druiem mozesz chodzic bo bierzesz ih puki co puzniej mass hell a na ok 40 lv mozesz samemu lazic z vis bic bo ne sa slabe dosc i przy secie c arm c helm v shield p legs boh i szaliczek monza je spokojnie bloczyc druidem/sorcem i bic z vis i sie stylko so robic jak spadnie hp

Dandrok II 21-11-2006 14:20

Po wypowiedzach innych uzytkownikach tego forum, mozna stwierdzic, ze maja ostacie <30 i nie wiedza co to AS:baby:

on ma mane na 1 dsa... bedzie musial stac na respie, pic mf, bic AS i uhac dsa. Ofc to wersja opytmistyczna :> Wychodza po 2-3 AS na raz :)

Moze udalo CI sie zabic 1, ale na pewno nie pohuncisz tam za dlugo

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:27.