![]() |
Wyświetlacz grafik by Slimaczek.
Od razu podkreślam, że wyświetlacz nie jest mój. Ten chyba, zapomniany link znajdował się w temacie "Pomoc dla nowych fake'owców" na bodajże 8 stronie. 1. Jak zacząć? Pierwszym krokiem jest kliknięcie tutaj. 2. Mam przed oczyma brzydką szarą stronę, co robić dalej? Należy nacisnąć "Przeglądaj", otworzyć folder z wypakowaną wcześniej grafiką Tibii i zaznaczyć plik "s2". 3. Plik został zaznaczony, co robić dalej? Wybrać przycisk "Kliknij tutaj". Mamy teraz przed sobą pierwszy tysiąc grafik. Na dole znajdują się przyciski do nawigacji pomiędzy stronami. 4. Nie działa, widzę tylko okienka z takim krzyżykiem. Co mam zrobić? Na początku radzę kopnąć się w głowę, a następnie zacząć wszystko od drugiego punktu. 5. Mam problem, mam spamować na forum? Nie, lepiej wyślij do mnie PW lub e-mail na adres [email protected] Ps. Najlepiej robić to w przeglądarce IE, ale myślę że z Firefoxa też pójdzie. |
Buu?
Spadło stronę niżej? PRzecież to "poradnik" aby nie szerzyłe się tematy typu: dajcie mi słonicę z każdej strony... Może ktoś będzie na tyle łaskaw aby to przykleić etc.? Jesli tak to wielkie thx... Ps. Niesety, nie miałem wyjścia i jest double post... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:45. |