![]() |
Titania - No i masz...
Wczoraj Latuz grający na Titanii zdobył 200 level.. I jest kolejnym w tym elitarnym gronie. Muszę przyznać, że expi on całkiem szybko, ale sądzę, że taifuna devilry'ego nie przebije :).
|
watpie ze mial taki zamiar -_-'
|
Latuz 200 lvl zdobył 15.11.2006. :)
|
OK, powiedziano mi ze wczoraj, sam nie wiedzialem dokladnie.. dzięki.
Tak swoją drogą jak Emok już tu jest - Myślałem że postać Emok the Brood to był coś około 95 EK? Teraz ma lvl 15... |
lol, to była moja pierwsza postać :P
Teraz gram innymi charami. |
Cytuj:
|
myslicie ze Latuz nie ma rl life like taifun hehe?
|
Latuz jest jednym z nielicznych 200 lvli, których szanuje... bo wiekszosc z takich postaci to ultimate-sharing nastolatków na servach Non-PvP, a Latuz wraz z legendarnym Unitem nie raz pokazywał legendarne umiejetnosci na polu bitwy.
O ile Taifuna raczej Latuz nie dogoni, to ciekawe czy da rade dogonic Garimo z levelem? |
up zgadzam sie :P
a co do garimo i latuza to obaj teraz pg pg ;> garimo ostatnio w 10 minut zlootowal 3 RH i Dragon shielda lol :P to sie nazywa lucky ba**stard |
Te, uważaj se z tymi legendarnymi umiejętnościami Latuza i Unitu. Samego Latuza sklepaliśmy dwa razy, raz przyszliśmy po niego sami, a raz to on sam przyszedł po siebie:) Tak więc z tymi umiejętnościami to nie przesadzajcie, nie ma co się podniecać super kombosami jak ktoś używa NG bota;)
|
To ze ktos jest zgrany nie oznacza ze walil na NG :) jestem teraz czlonkiem tej gildi, mialem okazje brac udzial w niedzielnej bitwie i wiem jak padl 133 ek blokujacy most , zareczam ze ng bota nikt nie uzywal:)
|
Cytuj:
|
Chodziło mi gdy działali jako Unit, tzn jako całość, a to co się w CF dzieje to nie wnikam. Już zresztą nie chodzi o bota, ale to że ktoś ma 200 lvl nie znaczy że ma legendarne pvp;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. nie wiem czym sie tak zachwycać Latuz padł 2xrazy a lie razy w padliscie od Latuza? |
Tak podniecajcie sie LAtuzem to wasz Idol przeciez nie tak?:>
LvL praktycznie gowno daje kazdego mozna zabic....wiec nie pieprzcie mi tak jak nooby w carlin "On ma 200lvl i on jest robocop" lol... |
Cytuj:
|
Dokladnie jak nie wiecie to sie kurwa nie wypowiadajcie !!
|
br?
Cytuj:
Cytuj:
,,Utevo Gran Mas Vis" r0x.. |
Cytuj:
aha Btw : dobrze że ty wszystko wiesz :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:49. |