![]() |
48 druid w Mintwallin
40minutowy filmik z Mintwallin. Przeszedłem praktycznie całe miasto więc jeśli ktoś jest ciekawy jak tam jest to zachęcam do oglądania ;)
Click @down: a ja nigdzie nie mówiłem, że jest trudne:p |
Gratulacje... ale szczerze, to Mintwallin nie jest trudne. ;)
|
@ up
Chyba nudne a nie trudne :D |
Cytuj:
|
Byłeś tam pierwszy raz? :)
wez tego roda od 26 lvl, bardzo dobrze sie sprawdza <wez tez templesta na samo dojscie>: -uciekasz przed guardami i nie dostajesz blood hitów -mozna pogonic 1 maga/archera <najlepiej na takim autofollow> Szkoda bylo 2 strzalów z gfb zeby maga zabic. Po co tachasz loota w parcelu? Ciezko tego nie zauwazyc ze to lootbag itp. @Mint~ i oplacalnosc ... Jezeli sam zrobisz gfb, posiadasz nozyk, manaski kupisz i nie robisz lootbaga to wychodzisz na 0, a jak zrobisz lootbaga to wielki + i exp ... good! na luminera malo osób =] |
Bez o-knife na mint, no dobra można,
Bez postmana na mint, no dobra (facc'iem) można, Lazenie w takim eq i bez manasow (nie wiem ile uh bylo, ale widzac 3 sd i 1 df za duzo sie tez nie spodziewam) poważnie skłania do zrobienia tam PK chara... Btw.. jak mozna drutem na hunta zabierac 1 bp manasow? Anyway gl & hf. Btw2... Jak guard będzie bardzo chciał przejść po parcelu to sie zdziwisz... |
15:20 Wodadu [87]: kurwa bylem w kiblu
15:20 Wodadu [87]: 2 min Polaczek PL :P koles expi 35 min na mint a ten mu, ze mu sie na respa wpierdolil lol xD ile razy takie sytuacje mialem xD @topic Co do twojego filmu to podstawowy blad jaki zrobiles to brak uhow (nawet bp nie miales ;/ i latwy cel z ciebie, a pk glownie poluja na takich jak ty) druga sprawa jak nie nosisz uhow to nos wiecej mfow... przynjamniej ze 6 bp :> no i jak koledzy wyzej pisali volcanic roda i obsidian knife, bo na skorkach sie najwiecej kasy robi :P |
W sumie nie widze potrzeby kręcenia tego filmiku bo mint nie jest niczym trudnym ani rzadkim ;p
|
Cytuj:
EDIT: Odrazu widać że jesteś luz bo ktoś inny już by mnie zjechał :) |
2 pytanka:
Zworcilo sie ? I ile kosztowal ten loot po all sprzedaniu ? =) PZDR |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
BTW. Tak, byłem tam pierwszy raz:O, bo zawsze expiłem na paccu -.- wiec sie nie rzucać |
Fajny filmik. Nakłoni mnie to do zrobienia postmana ;p
Ostatnia misja nie jest taka trudna. Jak widze sa tam tylko 2 mino mage potem tylko do krolowej i sp...adać. ;] Fajnie włączyć utana vid, zabijac z gfb magi i inne na raz i na skróty do królowej. Nice, tylko nie wiem po co lootbag w parcelu skoro ze skrzynki nie skorzystałeś ;p. Chyba, że wyślesz w Thais, aby ci w dp nie zwineli ;]. |
Cytuj:
Ja jak kupie pacca to też odrazu robie postmana:] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:36. |