Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   48 druid w Mintwallin (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=102929)

Umcik 19-11-2006 19:45

48 druid w Mintwallin

40minutowy filmik z Mintwallin. Przeszedłem praktycznie całe miasto więc jeśli ktoś jest ciekawy jak tam jest to zachęcam do oglądania ;)
Click

@down: a ja nigdzie nie mówiłem, że jest trudne:p

Rav Othersider 19-11-2006 20:24

Gratulacje... ale szczerze, to Mintwallin nie jest trudne. ;)

MagField 19-11-2006 21:02

@ up

Chyba nudne a nie trudne :D

Umcik 19-11-2006 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1088794)
@ up

Chyba nudne a nie trudne :D

nie aż takie nudne :P można troche loota dobrego wynieść, no i takim druidem/sorcem na facc to jest w miare szybki i opłacalny exp :P

MlodyPL 19-11-2006 23:18

Byłeś tam pierwszy raz? :)

wez tego roda od 26 lvl, bardzo dobrze sie sprawdza <wez tez templesta na samo dojscie>:

-uciekasz przed guardami i nie dostajesz blood hitów
-mozna pogonic 1 maga/archera <najlepiej na takim autofollow>

Szkoda bylo 2 strzalów z gfb zeby maga zabic. Po co tachasz loota w parcelu? Ciezko tego nie zauwazyc ze to lootbag itp.

@Mint~

i oplacalnosc ...

Jezeli sam zrobisz gfb, posiadasz nozyk, manaski kupisz i nie robisz lootbaga to wychodzisz na 0, a jak zrobisz lootbaga to wielki +

i exp ...

good! na luminera malo osób =]

Lisu 20-11-2006 04:21

Bez o-knife na mint, no dobra można,
Bez postmana na mint, no dobra (facc'iem) można,

Lazenie w takim eq i bez manasow (nie wiem ile uh bylo, ale widzac 3 sd i 1 df za duzo sie tez nie spodziewam) poważnie skłania do zrobienia tam PK chara...
Btw.. jak mozna drutem na hunta zabierac 1 bp manasow?

Anyway gl & hf.

Btw2... Jak guard będzie bardzo chciał przejść po parcelu to sie zdziwisz...

Raayden 20-11-2006 16:25

15:20 Wodadu [87]: kurwa bylem w kiblu
15:20 Wodadu [87]: 2 min

Polaczek PL :P koles expi 35 min na mint a ten mu, ze mu sie na respa wpierdolil lol xD ile razy takie sytuacje mialem xD

@topic
Co do twojego filmu to podstawowy blad jaki zrobiles to brak uhow (nawet bp nie miales ;/ i latwy cel z ciebie, a pk glownie poluja na takich jak ty) druga sprawa jak nie nosisz uhow to nos wiecej mfow... przynjamniej ze 6 bp :> no i jak koledzy wyzej pisali volcanic roda i obsidian knife, bo na skorkach sie najwiecej kasy robi :P

Kora 20-11-2006 16:39

W sumie nie widze potrzeby kręcenia tego filmiku bo mint nie jest niczym trudnym ani rzadkim ;p

MagField 20-11-2006 16:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Umcik (Post 1088996)
nie aż takie nudne :P można troche loota dobrego wynieść, no i takim druidem/sorcem na facc to jest w miare szybki i opłacalny exp :P

Spoko też tam expiłem :p gorzej jak sie natkniesz na General Murius :PB)

EDIT:

Odrazu widać że jesteś luz bo ktoś inny już by mnie zjechał :)

Hydas 20-11-2006 20:33

2 pytanka:
Zworcilo sie ?
I ile kosztowal ten loot po all sprzedaniu ? =) PZDR

Umcik 20-11-2006 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lisu
Bez o-knife na mint, no dobra można,
Bez postmana na mint, no dobra (facc'iem) można,

Lazenie w takim eq i bez manasow (nie wiem ile uh bylo, ale widzac 3 sd i 1 df za duzo sie tez nie spodziewam) poważnie skłania do zrobienia tam PK chara...
Btw.. jak mozna drutem na hunta zabierac 1 bp manasow?

Anyway gl & hf.

Btw2... Jak guard będzie bardzo chciał przejść po parcelu to sie zdziwisz...

Mozna nosic 1bp mf bo nie byl to hunt zaplanowany na cala noc tylko 30min zbey pokazac cale mint~ tym co nie byli -.-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raayden
@topic
Co do twojego filmu to podstawowy blad jaki zrobiles to brak uhow (nawet bp nie miales ;/ i latwy cel z ciebie, a pk glownie poluja na takich jak ty) druga sprawa jak nie nosisz uhow to nos wiecej mfow... przynjamniej ze 6 bp :> no i jak koledzy wyzej pisali volcanic roda i obsidian knife, bo na skorkach sie najwiecej kasy robi

brak uhów?? nie widziales to nie mów! Mylslisz ze jestem noobem i na takim lvlu ani 1bp uh nie mam??? Jak nie otworzylem to znaczy ze nie mam? Teraz mozna sie hotkeyami uhac.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hydas
2 pytanka:
Zworcilo sie ?
I ile kosztowal ten loot po all sprzedaniu ? =) PZDR

Zwrócilo sie i to na spory +. Loot kosztował 3.5-4k.

BTW. Tak, byłem tam pierwszy raz:O, bo zawsze expiłem na paccu -.- wiec sie nie rzucać

Jackweb 20-11-2006 22:12

Fajny filmik. Nakłoni mnie to do zrobienia postmana ;p
Ostatnia misja nie jest taka trudna. Jak widze sa tam tylko 2 mino mage potem tylko do krolowej i sp...adać. ;] Fajnie włączyć utana vid, zabijac z gfb magi i inne na raz i na skróty do królowej. Nice, tylko nie wiem po co lootbag w parcelu skoro ze skrzynki nie skorzystałeś ;p. Chyba, że wyślesz w Thais, aby ci w dp nie zwineli ;].

Umcik 20-11-2006 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jackweb (Post 1090651)
Fajny filmik. Nakłoni mnie to do zrobienia postmana ;p
Ostatnia misja nie jest taka trudna. Jak widze sa tam tylko 2 mino mage potem tylko do krolowej i sp...adać. ;] Fajnie włączyć utana vid, zabijac z gfb magi i inne na raz i na skróty do królowej. Nice, tylko nie wiem po co lootbag w parcelu skoro ze skrzynki nie skorzystałeś ;p. Chyba, że wyślesz w Thais, aby ci w dp nie zwineli ;].

Nie chcialem iść z tym do dp tylko pierwsza lepsza skrzynka i odrazu wrzucić;)
Ja jak kupie pacca to też odrazu robie postmana:]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:36.