![]() |
Netsoccer
Witam! Chciałbym przedstawić grę "Netsoccer".
Link do oficjalnej strony gry - http://www.netsoccer.biz/index.php Można z tąd pobrać grę, zobaczyć tam screenshoty oraz zarejestrować się. Coś o grze. Gra jest łatwa w obsłudze i zajmuje bardzo mało miejsca (5mb), mimo to wciąga. Sterowanie odbywa się za pomocą myszy. Podanie oraz strzał wykonujemy jej lewym przyciskiem. Aby piłka leciała wysoko trzymamy kursor przy naszym piłkarzy, a żeby leciała po ziemi daleko. Siła strzału/podania jest pokazywana na pasku u góry ekranu. Nie powinniście mieć z tym problemów :P W grze możemy też zmieniać wygląd swojego zawodnika oraz założyć własną drużynę (bądź dołączyć do już istniejącej). Można również oglądać statystyki team'ów jak i piłkarzy. Miłej gry! PS. Prawie zapomniałem. Był mecz (nie jeden xD) tibia.pl - tibia.org.pl. Brałem w nim udział po naszej stronie :] W tym meczu w którym grałem od początku do końca wygraliśmy (3:2). Ja otworzyłem liste strzelców :D Zedytuje posta i wstawie ss'a. http://img489.imageshack.us/img489/6028/goldm2.png Tibia.pl team: Nick w grze (Nick na forum) - pozycja RozP (LolnY) - pomoc |
Gram w to mam niezly team i calkiem spore umiejetnosci :D
(nie ogromne) ale moga byc A tak to wogule to kiedy w ty to ostatnio grales ?? po lroku temu ?? -.- po 1 nie mozna juz zmieniac wygladu bez vipa po 2 nie mozna patrzec na statystyki takze bez vipa Aha a tak wogule to nie gra sie tylko myszka mozna jeszcze ustawic w Settings na klawiature(keyboard) |
Chyba sobie pogram ;D ale wiecie 5mb to bardzo dużo ^_^ ale chyba większość drużyn już jest pozajmowana, nie zagram sobie np. Tibia.pl vs Tibia.org.pl ;p
|
Jak cos jestem chetny ;)
|
Również chętnie pogram.. jeśli byłby umówiony jakiś, to pm me ;)
|
Chętny. Jestem absolutną lamą i newbie, ale przy odrobinie treningu może coś ze mnie wyjdzie.
|
grałem w to nawet fajne :D
|
też mogę pograć jeśli jest drużyna , ale najpierw musiałbym poćwiczyć :D
|
suppper gierka tera trenuje moze zrobim teama?
|
Najpierw ogarnijcie potem myslcie o team'ie B)
|
Tez gram od 4 dni. Narazie gram dosyc mało więc jeszcze tego nie opanowałem. Najczęściej asystuję ;p
|
Tez sobie pogram, a co:)
No wlasnie zasysam giere:) z opisu wyglada swietnie.Tylko 2h spedze na obczajaniu co i jak:/
|
Załóżmy team Tibia.pl Będę zapisywał ludzi w pierwszym poście. Już zakładam drużynę. Niech każdy piszę pozycje (obrona, pomoc, atak). Piszcie na PW jeśli chcecie być.
@Edit Albo lepiej niech ktoś inny założy drużynę. Ja nie jestem w to za dobry :P Server niech robi ktoś kto ma łącze conajmniej 512 (ja mam 128 -.-'). @Edit2 Ja nadal zapisuje ludzi w pierwszym poście, ale dalej nie mamy zespołu :D |
Gram w to juz od tygodnia i podoba mi sie Bardzo ;]
btw szukam teamu nick Buksio |
a ja mam coś takiego
Could not initialize Direct3D. You may want to check thet the latest version of DirtectX is correctly installed on your system. Also make sure that this program was compiled with header files that match the installed DirectX DLLs. humm nie kumam :cyclops: |
Cytuj:
|
to jest świetna giera ;'d
|
Ej ludki szukamy zespołów do turnieju z tibia.org.pl ;)
Więc zbierajcie się ;p 1 deam już jest. |
No wszystko super fajnie zassałem włączam netsoccer jakiś update mi się załadował i co ikona głównego pliku do gry netsoccer znikła i jak ja w to ma m zagrać może jestem nie kumat ale mi wytłumaczie jak odpalic itd.;(
|
Załóżmy własny team jak już mówiłem. Ja nie będę leaderem, bo ostatnio mało gram :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:35. |