![]() |
Skillowanie na monku na np-pvp
Gram na serverze no-pvp i wpadłem na pomysł aby skilować bs-em na monku. Z racji iż nie ma nigdzie ujętej sprawy skilowania na monku na no-pvp więc zapytam. Od jakich skili mógłbym skilowac na pojedynczym monku bs-em, poniewąz ma on duży def, oczywiście na defence fighting, więc nie powinienem bić monka więcej niż czs odczsu około 50, monk powinien się chyba spokojnie uleczać. Moje eq buty, k-legs, c-arm, crus-helm, medusa shield, mogę kupić vampirkę.
|
eee... Wiesz ze na npvp nie mozesz trenic na czyims monq? Chyba ze na mobie to zwracam honor ;)
|
Na no-pvp nie da się trenić na sumonach są one traktowane jak ludzie
|
A czy jemu przypadekim nie chodzi z zwyklego, niezsummonowanego (alez trudne slowo:P) monka? To chyba dla tego chce wziac BS-a (mowi o wysokim defie)
|
nooo idź sobie na katedrę znajdź monka zluruj jakiegoś bandita czy coś i skilluj, myślę że od 60/60 możesz zacząć trenować
(Jakby co to nie rzucajcie we mnie mięsem nigdy na monku nie skillowałem i nie wiem jakie to może być mocne) |
nie radze skillic na monku , strata hp . zrobisz najwyzej 1 skil i ci sie skoncza uhy czy tam ihy .... wez idz na slimy skillic albo na jakies mocniejsze ale nie az na monka ....:baby:
|
nie okala ci się trenić na monku na non-pvp... zbyt kosztowne i raczej nie można się afkować... :confused: slimy rox !!! :]
|
Pokazalibyscie jakies fajne miejsca na trenowanie na Slimach? (1 Raz non pvp :]) Nie znam zadnego a juz niedlugo sie bede musial przezucic :/
(Mile widziane zdjecia mapki czy cos takiego :D ) :* Na monku zadko co trenuja jak cos to duze lvl z dobrym eq skillami i kasa na IH\UH... Ale na Dwarfie Geaomancerze z duzymi skillami i dobrym EQ Skilluje sie a szczegulnie Palladyni :) |
zalatw goscia ktory postawi ci monka ktory bedzie blokowal geomancera. lurujesz sobie 2 poisony na siebie i z full att bijesz geo, geo bije monka. Skilling bardzo opłacalny(sam tak wyskilowalem do 95/95).
|
@Frapper
A na non-pvp tylko Monk vs. Geo można? Tzn. jakby ustawić monk, ghoul vs monk, ghoul (summon) to czy by siebie pozabijały? Bo geo~ w tibii jest mało, a np. na ghoulow już więcej.... |
Cytuj:
Na non-pvp najlepiej trenuj na slimach (mniej zachodu) a różnice są niewielkie ;) |
Na monku mozna ale od skilli 80 i tak jak juz ktos napisal - nie mozna afkowac co jest duza wada treningu na monku poniewaz skillowanie jest nudne i lepiej jak skille same lecą. Monk ma mniej więcej połowę siły zerka wręcz. Na skillach 60 będzie szedł UH co kilka uderzeń.
|
Frapper ile Ci to zajelo? Tzn od tego Skilla co trenowales do 95?
|
Acha, a jak się ustawić żeby potwór się nie przerzucał ?
|
Na monku? rotfl Niech Ci kumpel (sorc/drut) bloknie ghoula swoim monkiem
|
Idz na Dark monka, albo na slimy
|
Monk,Dwarf czy Ghul ogrodzony Parcelami??
Jestem Palladynem mam 9 lvl i skille 43/34 :). Te skille zrobiłem waląc small stonkami w trolle :p. Teraz za dużo ich biję :( i chcę iść na coś silniejszego :p. Mam pytanko:Czy mam iść na Dwarfy czy kupić monka???
A może ogrodze parcelami ghula i będę go bił? Czy to Dobry Pomysł?? Dwarf,Monk czy Ogrodzony Ghul?? Proszę o odpowiedź. Cya:) |
nie odświeżaj topiców sprzed roku :) archeologu
ale jak już jestem odpowiem :) znaj moje dobre serce Idź poexpić na dwarfy albo cyklopy :) skil wleci a lvl też |
Cytuj:
Na cyclopacj raczej jeszcze nie ale na dwarfy napewno. Możesz też spróbować na rotwormach lub na carrion wormach (co do carrionów nie wiem jak pójdzie bo nie skillowałem na nich xd) |
ehh.. ale nie sprzed roku tematy ^^
według mnie jak umie grać to na cycach np. na południe od Thais da radę |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:27. |