![]() |
NoixSprite
Wiem, noobowski temat, dla tego proszę o szybką odpowiedź i kasacje/zamknięcie
Czy mógłbym poprosić kogoś kto go posiada, o uploadnięcie go i podanie linka? Stary, na rapidshare wygasł, a jestem zbyt leniwy by szukać 3h jakiegoś sprite'a przez zwykły Sprite Editor :P. G.M. ... Chodzi mi, o specjalny Sprite editor, by NoxituG.M.który wyświetla listę (nie wiem jak to nazwać, w każdym razie pokazuje wszystkie obrazki) wszystkich sprite'ów w tibia.spr, i można je sobie po prostu zapisać. Edit: Błąd w nazwie. Ma być: NoxSprite Edit: Nox Sprite! Download! http://rapidshare.com/files/5944150/NoxSpr***** To jest jeden plik. Zapisujesz na dysku, otwierasz program, i poprzez "Load Items" Otwierasz plik Tibia.spr. Teraz możesz dowolnie zapisywać potrzebne sprite'y, i UWAGA!- Podmieniać sprite'y NoxSprite-By Noxitu |
|
Edit:
Już to sobie z Alphadron'em wyjaśniliśmy :) Ale powtarzam! Tego pliku w chwili obecnej NIE MA DO ŚCIĄGNIĘCIA bo wszystkie linki wygasły, więc jedyną szansą jest otrzymanie go od jakiegoś posiadacza, lub od autora. @Down No pisze, jestem zbyt leniwy :P Poza tym, nigdy nie miałem cierpliwości do szukania czegoś. |
Oj jezu... wysilic sie nie mozna?! Zajmie ci to pare godzin i znajdziesz... myslisz ze jak robimy fake'i? -.-
|
Usuncie temat odrazu...
POSZUKAJ SE!! |
Odświeżam temat, z racji że żaden z moich znajomych programu nie ma, W INTERNECIE NIE MA (!), a ja programu naprawdę potrzebuje...Prosze, nie piszcie "Szukaj!!1!11!" bo pliku nie ma w internecie, po prostu ktoś kto go posiada, niech go zuploaduje, a ja będę dozgonnie (albo dowtorkowo jak kogoś nie będę lubił xD) wdzięczny
|
Przepraszam za double posta, ale muszę odświeżyć.
Znalazłem! Na jednej ze starych płyt znalazłem NoxSprite! Edytuje pierwszego posta i umieszczam tu link do downloadu! Program bardzo polecam wszystkim fake-makerom :) |
o.O. A jaką wersję zamieściłeś? Jak nie najnowszą, to mogę hostnąć(ale wydawało mi się, że działają linki).
|
Archeolog:P
Prosze o nie pisanie zbednych postow |
Cytuj:
A i 2 miesiące nie są takim okresem czasu po którym można nazwać to archeologią... |
A czy to jest najnowsza wersja?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:12. |