![]() |
Uzycie procesora 100 % CPU wywolane przez proces tibii ok 90
Mam problem od pewnego czasu gdy wlaczam tibie uzycie procesora przekracza 95 % i dochodzi czasem do 100 % CPU procesu tibia***** wynosi wlasnie 95 % przez co nie moge grac poniewaz gdy nacisne strzalke w bok postac przesuwa sie bok gdzies po 20 sekundach i ogolnie komp zamula.. wiadamoo jak to jest gdy uzycia procesora wynosi 100 % . Prosze o pomoc. Nie jest to spowodowane wysokim framerat poniewaz mam ustawione je na 40 w tibii...Z gory thx
|
Jaki procek -.-?
|
W menedżerze zadań ustaw piorytet aplikacji na "poniżej normalnego", przymulki powinny ustąpić.
|
@up
dzieki za rade.. zaraz to sprawdze @2up procek 2ghz 256... Chodzi o to ze np 20 min wczesniej gralem normalniej wszystko ok i nagle zaczynaja sie ffreezy krok co 30 sekund i procesor swiruje , wydaje mi sie ze zlapalem jakiegos virka;/ Aaa .. a gdzie jest ten priorytet bo jakos nie mgoe znalezc... |
W opcjach graficznych Tibiasza, przesuń pierdolnik na 25~ .. to na pewno pomoże..
|
EMILOK jESTES WIELKI JUZ WIEM JAK TEN PRIORYTET USTAWIC
all dziala koffam to forum ;) Masz u mnie "+" moge gracc.. ide expic trza wbic 50 xD |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:26. |