![]() |
Do kiedy można trenić na slimie?
Witam. Chciałbym się dowiedzieć, od jakichś doświadczonych graczy, do jakich skilli można trenować na slimie z sickle, żeby klony nie padały zbyt szybko. Jak dotąd mam 77/77, i idzie dość dobrze, ale jakby było na 90?
|
Re:
Szło by wolniej, gdyż slimy padałyby jak muchy. Z 90/90 to lepiej się przenieść...hmm...sam nie wiem :>
|
Myślałem o cyklopach ale chyba nierówno bym się wbijał, to chyba lepsze slimy:p Zresztą nie wiem gdzie na facc dobra miejscówka z cyklopami żeby tylko 2 mnie biły i nie było noobów:confused:
|
Od 90 to najlepiej trenować na monku. (albo w ogóle nie trenować)
|
;) Heh, no tak, zapomniałem... Gram na Candii - Non-pvp:(
Ja się tylko pytam czy sie da jeszcze trenić, nie mowię że będę próbował;) |
Da się trenić na normalnym monku (nie zsummonowanym), ale pójdzie sporo UH.
|
Heh, dzięki za odpowiedzi;) Jak może kiedyś wbije 90 skilla to sprawdze, jakie średnie hity wchodzą w slima, jak idzie z cyklopami i monkiemB)
|
Slimy i cyce będą za szybko padały, na monku będziesz tracił sporo UH.
|
Roty do 65/65 można a nawet do 70/70 potem dwarfy do 80/80 85/85 , Slimy się nie opłaca :/ Minosy dalej :) a nawet Soldy :D
|
Moim zdaniem najszybciej teraz idzie na slimie, ponieważ systematycznie się wbijam i nie za szybko ubijam klony;) Potrenie- sprawdze na czym można trenić potem:)
|
Przy dobrym eq slime jest najlepszy do skillowania, nawet dla niskich lvl. Myślę, do skilli 85 / 85 slime jest zdecydowanie najlepszy. Ma tylko jeden minus. Slimy nie występują dość często, przez to na starszych serwerach dość rzadko jest wolny. Ale jak nie ma ludzi, to zdecydowanie slime.
|
Cytuj:
|
Dziwne, ja miałem 60/60 i szło bardzo dobrze na slimie.. ;o
|
Na twoim miejscu jeśli rzeczywiście masz ten 20 lvl to dobij sobie 80/80 na tych slimach, a potem weź się za expienie tak z 50 lvl. I wtedy ponownie możesz myśleć o treningu.
|
Cytuj:
|
monk
Chłopie skiluj na wyższych skilach z monkiem ,nie bedzie ci wjeżdzał mi ze skilem 69 pal cieniackie eq leje za nic.Koło jak idzie się do Thais to jest taka wieża a na szczycie monk geaomacer i whitch z lepszym skilem to z geomancerem też Jakiegoś kolegę żeby zabił wszystko i zostawił monka lub geo.
|
Cytuj:
|
Uważam, że na minosach dobrze byś wbijał skille. Slime nie posiada chyba wogóle arm, a minos ma dobry, więc Twoja broń na dobrym skillu przebije się często przez skórę mino.. Slime za szybko pada.
BTW: Ładne skills. |
I teraz czy zeczywiscie masz 20 lvl?
|
Cytuj:
A zrobic skille to nie problem, nie ma sie czym zachwycac. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:37. |