Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Hat of the mad and blue robe? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=103278)

Dcortez 22-11-2006 15:46

Hat of the mad and blue robe?

Mam pytanko...
Otóz czy hat of the mad ( lub inna czapeczka) i blue robe ( bądz jakiś inny przedmiot) daje + do magic?
Koleś w kawiarence mówi, że tak i wychodzi na to, że naprawdę w hat of the mad wali lepiej...
plz help ;]

Nyksus 22-11-2006 15:49

Re:

Żadna zbroja, hełm, spodnie, broń, czy tarcza nie dodaje many ani życia. Były już takie tematy...

Dcortez 22-11-2006 15:53

Ale ja nie mówie o dodawaniu many ani życia tylko o + do damage...

Oskar111 22-11-2006 16:00

TEŻ NIE.

zaden item nie daje + damage... byly juz takie rozwazania.. temat poruszany xx razy tyle ze wczesniej byl turban etc..
sa to przedmioty lekkie a calkiem dobre (konkretnie hat of the mad i blue robe bo turban ma 1 arma ;p ) i dlatego uzywane glownie przez postacie magiczne - skoro magicy uzywaja to znacze ze cos w tym jest.. na pewno maja lepsze hity albo wiecej many.. (schemat zachowania wielu graczy...)

tak samo serpent sword nie zatruwa a fire axe/sword nie podpala thunder hammer nie ma + hitow od energii !!

za wszystko co pominalem przepraszam ;)

świruss 22-11-2006 16:00

8o nie ładnie tylko to wyglionda z k-egiami i vampirom pewnie chce ci sprzedac (i nabrac) albo jest zawodowym nobem :evul:

Arturo Soprano 22-11-2006 16:27

Rzeczy wymienione w temacie nie dają nic do dmg z magii. Sa one używane z powodu małej wagi, co jest dobrym rozwiązaniem dla sorca/druida

Oltun 22-11-2006 16:28

nie daja, EOT, do ***ja

SerisZ 28-11-2006 21:26

A jesteś pewien że ten koleś nie grał na OTSie?? Bo tam rzeczywiście HoTM i B Robe zwiększają dmg, ale w rl tibi cechują siętylko małą wagą.

V.Kitthix 28-11-2006 22:10

Odp.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dcortez (Post 1092695)
Mam pytanko...
Otóz czy hat of the mad ( lub inna czapeczka) i blue robe ( bądz jakiś inny przedmiot) daje + do magic?
Koleś w kawiarence mówi, że tak i wychodzi na to, że naprawdę w hat of the mad wali lepiej...
plz help ;]

Nie, ani Blue Robe ani Hat of The Mad nie dodawają DMG.

P.S: Spytaj się tego gościa z kawiarenki, czy to on wali z "Rożdzki" a jego kumpel z "Aksa" Ok?:D

P.S 2: I mi to powiedz bo bardzo ciekawy jestem.

tomektrz 29-11-2006 11:01

@up
On nie wali z różdżki, tylko z "ruszczki"...

@topic
Absolutne bzdury. HoTM ładnie wygląda, a co ważniejsze jest lekki, więc magowie go kupują. Koleś chciał wam zaszpanować/sprzedać ten item/zrobić z was noobów a potem się nabijać.

Prokocim 29-11-2006 12:39

w rl tibi niema nic co dodaje sily zedan item
Jedynym zeczami ktore cos zwiekszaja ro ringi ale to wyloncznie skile

Viperman 21-02-2007 21:33

Ja powiedziałbym, że są itemy które zwiększają dmg - lecz są to tylko i wyłącznie bronie...
Przecież im lepsza broń tym więcej obrażeń zadajesz B)

Pan Goner 21-02-2007 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prokocim (Post 1103574)
w rl tibi niema nic co dodaje sily zedan item
Jedynym zeczami ktore cos zwiekszaja ro ringi ale to wyloncznie skile

aha,a iaki masz lefel w tibiiiii ?/?11!!1one!/? ja jestem wogule mastre sorcerrerrerrem i mam jusz 7 lefel na rooocku i niedlógo z niego wyhodze X( :baby: :D :( :) ;) :p B) :] 8o :confused: :cup: :evul: ;( i jestem bossem wrzystkih bossuf ;( :evul: :cup: :confused: X( :o :] B) :) ;) :p :( :D

a tak co do tematu to zadna rzecz w rl tibi nie daje nic + do atakow magicznych... a zreszta juz mowili wszyscy poprzednicy ;]

BaxCrow 22-02-2007 12:53

Żaden nie dodaje, lecz są takie, które zmniejszają obrażenia, jak na przykład P Set

BaxCrow 22-02-2007 12:54

Sry za double post.

Smailer 23-02-2007 09:13

Może ziom grał na oTS'ie PODKARPACKIM ?
tam mad of the had i blue robe dają chyba 3% większe damage z magii

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34.