![]() |
Hat of the mad and blue robe?
Mam pytanko...
Otóz czy hat of the mad ( lub inna czapeczka) i blue robe ( bądz jakiś inny przedmiot) daje + do magic? Koleś w kawiarence mówi, że tak i wychodzi na to, że naprawdę w hat of the mad wali lepiej... plz help ;] |
Re:
Żadna zbroja, hełm, spodnie, broń, czy tarcza nie dodaje many ani życia. Były już takie tematy...
|
Ale ja nie mówie o dodawaniu many ani życia tylko o + do damage...
|
TEŻ NIE.
zaden item nie daje + damage... byly juz takie rozwazania.. temat poruszany xx razy tyle ze wczesniej byl turban etc.. sa to przedmioty lekkie a calkiem dobre (konkretnie hat of the mad i blue robe bo turban ma 1 arma ;p ) i dlatego uzywane glownie przez postacie magiczne - skoro magicy uzywaja to znacze ze cos w tym jest.. na pewno maja lepsze hity albo wiecej many.. (schemat zachowania wielu graczy...) tak samo serpent sword nie zatruwa a fire axe/sword nie podpala thunder hammer nie ma + hitow od energii !! za wszystko co pominalem przepraszam ;) |
8o nie ładnie tylko to wyglionda z k-egiami i vampirom pewnie chce ci sprzedac (i nabrac) albo jest zawodowym nobem :evul:
|
Rzeczy wymienione w temacie nie dają nic do dmg z magii. Sa one używane z powodu małej wagi, co jest dobrym rozwiązaniem dla sorca/druida
|
nie daja, EOT, do ***ja
|
A jesteś pewien że ten koleś nie grał na OTSie?? Bo tam rzeczywiście HoTM i B Robe zwiększają dmg, ale w rl tibi cechują siętylko małą wagą.
|
Odp.
Cytuj:
P.S: Spytaj się tego gościa z kawiarenki, czy to on wali z "Rożdzki" a jego kumpel z "Aksa" Ok?:D P.S 2: I mi to powiedz bo bardzo ciekawy jestem. |
@up
On nie wali z różdżki, tylko z "ruszczki"... @topic Absolutne bzdury. HoTM ładnie wygląda, a co ważniejsze jest lekki, więc magowie go kupują. Koleś chciał wam zaszpanować/sprzedać ten item/zrobić z was noobów a potem się nabijać. |
w rl tibi niema nic co dodaje sily zedan item
Jedynym zeczami ktore cos zwiekszaja ro ringi ale to wyloncznie skile |
Ja powiedziałbym, że są itemy które zwiększają dmg - lecz są to tylko i wyłącznie bronie...
Przecież im lepsza broń tym więcej obrażeń zadajesz B) |
Cytuj:
a tak co do tematu to zadna rzecz w rl tibi nie daje nic + do atakow magicznych... a zreszta juz mowili wszyscy poprzednicy ;] |
Żaden nie dodaje, lecz są takie, które zmniejszają obrażenia, jak na przykład P Set
|
Sry za double post.
|
Może ziom grał na oTS'ie PODKARPACKIM ?
tam mad of the had i blue robe dają chyba 3% większe damage z magii |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34. |