![]() |
tibia.pl klamie
Postac klepsaa z Elysii a w ostatniej edycji postac ayon ande tez z elysii
Name: Klepsaa Sex: male Profession: None Level: 2 World: Elysia Residence: Rookgaard Last login: Oct 02 2006, 19:57:06 CEST Account Status: Free Account i Name: Ayon Ande Sex: male Profession: Knight Level: 6 World: Elysia Residence: Ab'Dendriel Last login: Nov 19 2006, 08:01:35 CET Comment: No comments..... FLY OUT NEGROS! SPREAD YOUR WINGS Account Status: Premium Account Czy to nie dziwne ze 2lvl i 6lvl z Elysii wygrali pacc? ile wysłali SMSow? ja wysłałem 26 proszę o wypowiedzenie się w tej sprawie adminów tibia.pl czy to niedziwne? |
Niee? Zauważ że:
a) PACC jest na konto, więc jak stworzę sobie przy moim 669 Mega-Elite-Knight chara na 1lev, zgłoszę jego dane w konkursie to i tak dostanę tego PACCa przy tym 669MEK... b) Nie wygrałeś i szukasz byle powodu? Ja tam ufam Tibia.pl, bo widzisz, przydało by się mieć zaufanie do ludzi... inaczej życie jest chore... |
buhahahahaha!!!!
Na tym koncie jest tylko JEDNA POSTAC! i facc niema innych postaci na tym koncie |
Cytuj:
To, że TY nie widzisz innych postaci to nie znaczy że ich nie ma... Pamietaj, to nie łyżka się wygina ale ty! No i jest jeszcze coś takiego jak "hide" w panelu postaci... |
LOL
Skond wiesz, ze niema? Istnieje cos takiego jak ukrycie postaci ... kolejny nawbie pisze idiotyczne teamty. Pan wyzej wyjasnil juz wszystko, wiec nalezalo by zamknac temat. |
Biedny, zdesperowany dzieciaczek wydał w cieć kasy na smsy i teraz płacze.
Tak na marginesie - poszukaj sobie, co robi opcja-do-zaznaczenia 'hidden'. edit: cholera, szybsi :S |
A czego się spodziewałeś?
Przecież Drom musi jakoś zarobić na tę limuzynę, bo w końcu nie będzie się po mieście telepał jakimś nędznym mersiem... B) Za dużo filmów typu "Teoria spisku" itp... |
trzeba sie nauczyc przegrywac
a wlasciwie w tym przypadku trzeba sie nauczyc nie wygrywac :P |
A może ktoś zwyczajnie noocharami kupił? ...
@edit Sorry, jak pisałem to tych postów nie było. |
Ja tam i tak bym nieliczył, że wygram cos w tych konkursach bo pewnie masa narodu wysyla te meski.. :p Jakby wysłanie 26 eskow dawało pacca to byłby raj.. :D
pozdro Deminek~, powodzenia w nastepnym konkursie ;] |
Nie ma w tym nic dziwnego. To, czy wygrają 2 osoby na tym samym serwerze z niskimi lvl'ami czy będą to wysoko lvl'owcy na odmiennych światach od nas nie zależy i my NA WYNIKI KONKURSÓW NIE MAMY ŻADNEGO WPŁYWU
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:07. |