![]() |
Bug czy Błąd w Grafice?
Gram sobie rookstyerem na Furorze Mam Pytanie czy to bug czy błąd w grafice ponizej foto
http://images1.fotosik.pl/269/27b4b5c47148e01am.png |
ale o co dokładnie ci chodzi??
|
na 90% to jakies "przezroczyste drzewa 7.81" lub inny program dzieki ktoremy nie tylko drzewa sa "przezroczyste" lub istnieje mozliwosc podmienionych spritow .. (a chodzi mu o chain armora i copper shielda)
|
:>
Cytuj:
Pzdro Valariazz. |
Wiem, ze to jest prywatny temat i nie powinienem wstawiac wlasnych fotek, wiec jesli autorowi nie spodoba sie to prosze wyslac do mnie PW, a post zostanie usuniety.
Oczywiscie fotka jest zwiazana z tematem. http://foteka.pl/min/6827.jpg Tajemniczy Pan Victor dopoki stal w miejscu mogl sie pochwalic BIALYM hp...Ruszyl sie i zniklo. ;p Y'all |
|
@up Poprostu kiedy Ty stoisz w danej odleglosci od osoby stajacej w tego typu miejscu ma ona(ta osoba) biale hp. Jak sam tam staniesz all bedzie normal :p
|
Omg faktycznie. Zrobilem test i macie racje :/ Ale sie znoobilem...Zapomnijcie najlepiej o tym=]
Y'all |
Hmmm
Jak się używa coś z tibia.org.pl to potem masz problemy. Moim zdaniem nie ufajcie dla Tibia.org.pl, ponieważ tam ma każdy dostęp do strony... :o
|
@up a do tej nie ?
jak dla mnie all jest OK ... |
a jak masz twego screena to coto za mapka jest i taka wysepka
PS to nie wysepka ze spikeswordem jest za daleko ? w jaki sposób on to odkrył czy to fake,i |
:o
O w odbyt....To jedna z wysp koło fibuli....ja pierpapier @down Jak to mawia mój kolega: "diota..." Z jaką qrde foldą? Chodzi o te malutką wysepke na minimapie. To jest wysepka koło fibuli, zobacz se na mapie świat na stronie głównej (tibia.pl, nie stronie forum :P) |
Omg... To jest rookgaard i można się domyślić po tym że to pod forum tajemnice rookgaardu,a co do fibuli to cię pomyliła z foldą. :P
Co do założyciela tematu to nie widze nic niezwykłego w tym ssie. :o |
Po 1 ja tego nie odkrylem tylko sciagnalem z neta odkrycie calej mapy ^.^
Po 2 To nie Fake Po 3 chodzi mi o blad z kwiatuszkem ;P |
@Do "szanownego" założyciela tematu
Panie, ledwo co założyłeś konto na forum to już piszesz durne posty (ja tu nie mówię tylko o tym temacie). Radę opuścić forum i poczekać aż zaczniesz pisać coś sensownego. Temat do kasacji. |
yyy
Cytuj:
Można zrobić tak w spritach. Ja osobiście pozamieniałem wrzystkie wyglądy itemów właśnie w spritach wklejając inne obrazki :) |
Wyjaśnienie.
Chodzi oten kwiatek, co jest jakby wbity w górkę. Na północ od schodów.
|
To nie jest bug, zwykły element graficzny występujący często na rooko i na mainie.
|
Wyglonda jak Fake B)
|
@up
A nie wyglonda jak slownik? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:55. |