![]() |
Paint !! Ortografia !! Odechcialo mi sie potem ogladac >.<
|
"Djametow" mogłeś napisac diametow.
Jest jest jeszcze kilka błędów, których popełnic nie musiałeś. 8/10 |
Nawet nie czytałem, tylko skonałem przy "djamentuw".
|
Cienkie. Orty!
Nuda i za wielkie obrazki. |
Serio jesteś z 1995?
Stary, kalasz mój rocznik ^^ Dlaczego ludzie muszą robić tyle ortów...? |
Błędy + banalna fabuła = 4/10
|
Cytuj:
Topic@ Od kiedy wyraz "czarnoksiężnik" pisze się "czarno ksieznik"? Orty, orty i jeszcze raz orty ocena: Beznadzieja\dobre (tak jak z liczbami) 0\10 |
1. co tyle tych kropek ?!
2. za duzo textow, nawet ich nie czytalem 3. ORTOGRAFIA, djamęcie ty.. 4. czarny czarno ksieznik ? pierwsze slysze... jestes mlody czy glupi ? 5. biedny paintowy efekt... 6. down Cytuj:
|
@2up
ciesz się, że nie napisał "Czarno Ksienznik", bo tak też potrafią... @topic Pierwszy raz muszę to powiedzieć: KOCHAM MÓJ KOMPUTER!! Dzięki niemu nie wyświetlił mi się obrazek ze słynnymi "djamentami" :D Człowieku, zanim cokolwiek napiszesz, wrzuć do Worda i potem pisz bez polskich liter... I ściągnij se jakiś inny program, albo kup PSa. EDIT: I jeszcze jedno... Dlaczego główny bohater, kiedy rozmawia z tymi Dwarfami, nie stoi twarzą do nich? To jest zniewaga! |
KPSNF 0/10 ( 10 znaków ).
Ortografia Jaki znakomity paint'owy efekt ( ten zolty ). |
Podzielisz się djamentami?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@do autora: (NIE) rób dalej. |
Czemu nie napisałeś, że dwarfy nie są ZUE!!!?
Wtedy by było bardziej słlłłłiit! |
Sven wrócił na fake! Jancing, jancing ;< Popieram Cię! Gdyby napisał "Dwarfy nie są ZUE, IWÓL, 666 i wogle mega super hiper duper Sejtanowe", to ten fake by wymiatał xD Ale i tak djamenty dobre ^_^
|
Jak ty w fake pisze "djamentów" przez "u" to weź z tąd wyjdź dziecaku :baby:
|
Te paintowe efekty to poprostu porażające, outfity z cudzych fake, wielkie jak kosmos sceny, ortografia która nawet mnie (dyslektyka) poraża.
Na to sie nei da patrzeć. Lepiej poproś kogoś aby ci pomógł robić normalne fake, a nie pseudo fake |
@up
Outfity nie są z cudzych fake, tylko z tej samej pomocy. @topic Gościu... nie wiesz co to jest Photoshop? Albo Gimp? W paincie nie zrobisz efektu fajnego. Porażająco dużo błędów. I w ogóle nudy. Jeszcze oczywiście 1000x1000... 1/10 -za.... właściwie niewiem za co. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:26. |