![]() |
NetSoccer TORGPL vs TPL
Dawno mnie tu nie bylo. Chcialbym ustalic termin, w jakim moglibysmy zagrac. Server bedzie hostowany u mnie, 1,5mb/s, 1536 ram. Gralismy po 20 osob i lagow nie bylo, wiec sadze ze bedzie calkiem dobrze gdy bedziemy grac po 5 osob na team. Wybierzcie od siebie 5 osob i zaproponujcie termin.
Nasza propozycja: 8.XII.2006 (ósmy grudnia), w piątek o godzinie 20:00. Serdecznie pozdrawiam, ZinC. |
mi pasuje
teraz trzeba trenować xD edit: narazie pisze jako jeden z pierwszego teamu ( pracujemy nad nazwa )tibia.pl ale chyba innym też będzie pasować |
Mamy team "tibia.pl members" Teraz tylko przećwiczyć taktykę,para pierdołek i możemy grać.
|
Wstępnie pasuje, jest to troche odległy termin i moze sie coś zmienic, ale narazie jest ok.
|
Cytuj:
lepiej jakaś luźną dać a nie "oficjalna kadra internetowego serwisu..." dawałem już swoje typy w innym temacie o NetSoccer i myśle że tamte są dobre :] dajcię też swoje typy no chyba że wolicie nazwe "tibia.pl members" która jak dla mnie jest zbyt poważna pozatym może umówimy się na jakiś trening ?! |
Termin chyba pasuje xD ale ta nazwa... ;D
Ja ciągle pytam się Rybci czy jest ktoś z teamu... Bo trzeba potrenować ;D |
Cytuj:
|
kibicuje tibia.org.pl
:D |
Śmierć niewiernym! Jesteś fe spiskowcu ;>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:51. |