![]() |
110 ms die, największy PA na hibernie
|
huahuhua, jaki loot omg ;D też mieliśmy go ubić z kumplami.
|
Autor ma nadzieje, ze ktos w jego temacie sie osmieszy. B)
|
Cytuj:
Co do filmu, bardzo szybko padł, źle się UH'ał. No i bardzo fajny loot :). |
@up
Masz racje. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Gremlin zmienil link.
@up Niektorzy ludzie z forum rzadko uzywaja mozgu. |
nice ladnie padl :)
|
Czytałem ostatnio na forum ale to nie to samo co filmik. Bardzo dobrze, ze padl ;) a loocik tez dopisal :)
|
|
No koles mial bardzo duze szanse ^^
|
Nie gracie na Hibernie malo wiecie o nim :/ Ja filmik dostalem 10 minut po deadzie no ale coz zasluzyl chociaz go dobrze znalem... Btw. Luknijcie jego nick na com bedziecie wiedziec o czym mowie :s
Co do filmu, bardzo szybko padł, źle się UH'ał. No i bardzo fajny loot :).[/quote] Jak ma sie uhac 110 ms po hacku niedawno jesli ma na sobie 151 msa i innych lepszych ludzi z Hib? Nie mial szans choc mogl zejsc na dol... I tak czy siak by padl |
duzo polakow z dm takie PA robi =) markuene, morty szubrawiec, ziboza (gall i masterek bala jeszcze nie)
pamietam markuene jak ja jescze mialem 40lvl~ a on gral swoim knightem Flann Skywi potem zamienil sie z kolega tego 50 knighta (Flann Skywi) na markuene (wtedy to byl 55 ms) robil pg przyjeli go do dm to zaczelo sie pa ; ] ps tak samo gall anomen kiedys dobry znajomy na 50~ lvlu teraz doszedl do dm to nawet ostatnio mnie ubil -.- |
hihih, najs ;) gralem na hibernie, ale zeszla na psy.. Fajnie bylo widziec znajome name ;p Master Fusion nie zalowal Ue ;p
Film : 10/10 ;)) |
Cytuj:
Lepiej bym tego nie ujal, btw.. i miss you on Hib ;( |
Hahahahaha dobry film i nice loocik gzz:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:01. |