![]() |
Pugge Nocturna Dead !
Każdy co gra na Selenie to wie, kim jest Puge Nocturna, a więdz Puge gra teraz 2 charem co ma Nick Pugge Nocturna no i pewien Polak ośmielił się go zabić a czy mu się to udało...Zobaczcie sami...
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/14594 P.S: Plik czysty. |
Zajebiscie ich wy**ujal ten gosc xD
|
Kurde... Grałem na selenie, znałem Puge, należałem do ~Verticasów... Puge na początq był całkiem lajtowy, potem zaczoł się robic jak wszyscy, only cash i zyski co mnie za przeproszeniem Wkur*** Film świetny, typ ostro ich rozjechał xD A uhów zostało dosłownie kilka xD 10/10 xD
|
Odp.
Dokładnie, to mi się podoba w tym filmie, że niby Puge taki mistrz PVP a zginoł ( Fajnie, że od Polaka :p ). Przecież jemu połowa H-LVLi musiała płacić pieniądze, tylko, że on to robił jeszcze tak "HAMSKO", że pierw zabijał kogoś a potem chciał od niego pieniądze. Mam nadzieje, że takich Deadów Puge będzie więcej.
P.S: Z tego co widze to dużo H-LVLi z Seleny gra na Asterze a na Selene aby wbijają żeby sobie po PKować. Sami zobaczcie, prawie każdy H-LVL ma RSa. P.S 2: Filmik Świetny, warto zobaczyć. |
Juz jest taki temat :P
|
Jedn z najlepszych filmików jakie oglądałem :))
|
Odp.
Cytuj:
Cytuj:
P.S: Oglądać i komentować. |
Cytuj:
|
Cytuj:
moj topic: Dzisiaj, 00:42 #1 twoj: Dzisiaj, 01:28 |
Puge to cool gosc ale dla kumpli ;) A co do jego PvP to nie wymaga komentarza, ja widzialem go pare razy w akcji nie tylko na Selenie i wiem ze wam daleko do niego :)
|
Bardzo landa akcja, piekna ucieczka przed 3 100lvl+. Nie wiem kto gral tym sorcem co go gonil.... Wystarczylo by ue+ sd od palkow i by padl ale no coz...
Gratz ucieczki, widac ze kolo myslacy byl :) |
Odp.
Cytuj:
P.S: No chyba nie pójdę za to na "STOS" :D |
Haha, kiepscy ludzie tem na Selenie sa, nie malo. ;-)
|
Cytuj:
A jego pvp napewno nie gorsze od tych calych h leveli z tamtego serva powiem nawet ze jest o wiele lepsze, biorac pod uwage filmik oczywiscie. |
Voyantem gra teraz byly Barztar i pokazal ze nie bardzo potrafi grac sorcem
|
Odp.
Cytuj:
1x = 105~ lvl 2x = 120~ lvl Cytuj:
P.S: Raayden, Voyant nie mógł go walnąć z UE ponieważ nie posiada PACCa. |
Cytuj:
topic@ akcja piekna, ale mial tego m walla to mogl ich zatrzymac jakos czy cos ale i tak gz. |
Cytuj:
P.S: Komentować dalej. |
Dawno już nie ogladałem takiego filmiku , piękna ucieczka i małe umiejetności atakujących h-leveli . Puge igiota jakich mało , nie dość ze na noob charze nosil demon shielda , bohy itd. to jeszcze jego pvp nie przekracza umiejętności 2 letniego br -.-
|
Haha
film wyjebany w kosmos Thorval moj zajebisty ziomal z otsa jak i z tibi gralem na selenie bylem w druzynie pekerskiej bo mnei zchakowali moj kolega z teamu zabil slash'bone tego 130 msa hehehe w thais muhauhua a teraz zajebista akcja puge to ciota harpil na kase wisi mi jeszcze 3 bp gfb u niego wszyskie noby mnialy prota bo runy mu dawali i od wszystkich wymuszal ale oby padal wiecej razy i gz lota hehehe :D:D:D:D:D pozdro
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39. |