![]() |
Knight Online - Problem
Witam .
Pisalem na wielu forach lecz nikt nie mial zamiaru odpisywac . Moze w gronie tibijczykow z forum.tibia.pl ktos gra/gral w Knight Online . Polecam ta gre , ale mam pewien problem dotyczacy czarow . Otuz mam wszystkie czary , ktore mialem jak zalozylem postac . Obecnie mam 10 lvl . Nie wiem skad wziasc wiecej czarow . Prosze o pomoc |
byl juz temat o knight online tam zajzyj jak chcesz więcej a tutaj powiem tyle ze idziesz w lewą część zamku i tam taki wielki smok i do niego zagadaj reszte sam zalapiesz jak umiesz angola
|
Ok...zalapalem =)
Tylko ze to nie smok ale dziadek ... smok byl kiedys ale tera zmienili. Nie wiem ale ja widzialem takiego dziadka a przed nim cala armia guardow Dzieki... P.S : Gdzie moge expic jeszcze ? Bo nidzu mi sie expienie na Bulcanach , Snatcherach itd. Czy mozna gdzies jeszcze Huncic ? |
idz do moradon i party lap btw kim grasz warrior mag czy rogue ??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja mam problem ze ściągnięciem clienta knights online wyskakuje mi 421 too mant users are arleady loged on.please try again in 10 minutes co robić??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chodzić na angielski... |
@off topicvelvet czy ty czasem nie jesteś z gtasite userem?
@on topic angielski znam ale ciągle coś takiego mi wyskakuj Ps.a propo gtasite jeśli jesteś stamąd to mam tam nick i droid-01 |
Cytuj:
Jakbyś znał to byś wiedział o co w tym biega...krzywe i nielogiczne |
za dużo użytkowników jest teraz zalogowanych.Proszę spróbować za 10 minut tiaa a co powiesz na to że odczekałem już 30 minut i więcej(próbując to ściągnąć w odstępach czasowych 10 minut)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
grrrrrrrrr ludzie ale jest inny temat o knight online idzie tam dyskutowac gdzie i co huncic a to tutaj juz zostawcie.
|
Cytuj:
|
z kads sciagnac pytanie??
|
Poszukaj se w tematach założonych przez człowieka o nicku Ganwille (czy jakoś tak), jest tam temat o KOL'u, tam znajdziesz wiele odpowiedzi na swoje pytanie. I w googlach polskich for też radze sobie poszukać.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:34. |