![]() |
Wow.Narzie nie ocenie bo nie mam na jakiej podstawie . Narazie dam polowe oceny5/10. Jak będzie coś dalej i będzie fajne dam 10/10
|
Prolog fajny...
BTW Czy helikoptery to Twoja robota?? BTW 2 Tez jestem w fejku, nie zapominaj :P |
@up: helikoptery moje :) A ci co bedą występować (w tym i ty) bedą ukazywaćsie stopniowo ;]
|
Niezle!!Rub dalej:D
|
Bardzo ladne!!
czekam na następną czesc |
Zaczyna się całkiem ciekawie... helikoptery to dobra robota...
Efekty pioruna i wybuchy całkiem niezłe Rób tak dalej |
Bardzo fajny, oryginalny pomysł. Helikoptery niesamowite i wogóle. To pomniejszenie :). Poprostu piękne. 9/10 bo nie do końca wiadomo o co chodzi.
|
@up:
nie wiadomo o co chodzi bo o to chodzi (napisałem to na początku) omg czytajcie więcej ;P Ale ok. Później wyjaśni sie treść tego prologu :) |
Z tego co zauwazylem, ze duzo kolorow nie ma w tych helikopterach, ale zrobiles je ladnie. Czekam na wiecej.
|
Ladne, to dobrze ze zaczales robic nowy fake. Czekam na wiecej.
|
@2up Veruis:
Zdziwiłbym sie gdybyś zauważył kolory inne oprócz szarego xD Jak widać jest noc , niewiele widać ;P W next parcie bedzie dzien. Wtedy zobaczysz różne odcienie szareego =] |
bardzo fajne, czekam na kolejna czesc
|
<muzyczka jak z wiadomości>
Witam. Czas na Fakty. Najnowszy news: Glaves po ogromnym sukcesie Piątego Żywiołu nie poprzestał na laurach. Bierze się za nowy fake który jak myślę odniesie większy sukces niż Żywioł, a może nawet większy. A teraz przenieśmy się do studia gdzie... |
Cytuj:
|
Pięknie!Pięknie!Dajesz more!
|
Ooo.
No bracie jedziesz następnego fake'a.
Będę na bieżąco śledzić przbieg tego fake'a, z niecierpliwością czekając na następne części oraz... na Piąty Żywioł II B) |
Ten fake mi sie podoba, mam nadzieje ze bede go ogladal z takim samym zapalem jak Piaty Zywiol i nie moge sie doczekac kiedy ja bede w tym fake bo z tego co wiem dostalem role jakiegos tam Generala.
|
Dobry wstęp, za dużo nie zdradziłeś i o to chodzi, trzeba potrzymać czytelnika w "nutce" napięcia ;)...Ładne helikoptery, ale deszcz no, powiedzmy, że to nie jest deszcz :P...(nie wyszło ci to...:-\). Czekam na pierwszą i następne części :)...
|
NO no Glaves zaskakujesz...
DOpiero skończyłeś jeden fake, już sie za nowy bierzesz :D wygląda na ciekawy zobaczymy jak ci wyjdzie :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:03. |