![]() |
szukam gierek
siemka mam do was prosbe powiedzcie mi czy sa jakies takie gry rpg ze chodzisz chlopkiem robisz lvl i zeby ta gra sie nigdy nie skonczyla tak jak np. tibia albo crono tiger z gory dzieki dajcie linka jak by co do tej gry
|
Ostatnio gram w to www.margonem.pl
jest to polska gierka. nie musisz sciagac klienta bo wszystko dzieje sie na stronie internetowej. wsumie gra jest banalna i do tego ciekawa. http://www.margonem.pl/obrazki/glowna/screen1.png Aaa i jest od groma quest'ów i wszytko po polsku Cytuj:
jest duzo wiecej misji(quest) niz w tibii i do tego po polsku :) na razie gra ma niewielką ilosc graczy a max lvl to chyba 45 (przy expie szybszym niz w tibii) jest rowniez ktos w stylu GM. osoba ta zawsze sluzy pomoca, reaguje na chamstwo i oszustwa (cheat) Cytuj:
|
Ja gram w Knight Online . Nie ma duzych wymagan i tylko (dla mnie malo) 400mb
Oto screen : http://img465.imageshack.us/img465/468/1largedj7.jpg Ciekawa gierka , do pobrania z www.knightonlineworld.com |
bv
Ej a ten Margonem to tam sie leveli kasuja tam po paru miesiacach czy nie czy ta gra wiecznie trwa??
|
d
mam problem chce sie zarejestrowac na tym margonem i caly czas mi sie wyswietla nieprawidlowy login co robic??
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Moim Zdaniem To najlepszy jest saper, kierki itp...
Dziecko, lepiej idz do innych tematow, albo uzyj opcji ,, SZUKAJ,, (tak, tak, jest takie cos ) Ona nie ma keyloggerow. |
Cytuj:
ta gierka w przeglądarce znudzila mi sie jak nabilem 15 lvl, a to dlatego ze system chodzenia jest do bani |
www.google.pl - to jest taka wyszukiwarka, jak nie wiesz jak się nią posługiwać, to walnij się dwa razy młotkiem w głowę.
|
Cytuj:
Gra niewygląda świetnie, ale kiedy pierwszy raz spojrzałem na tibie to mi sie wydawała jeszcze gorsza :) a pierwszy raz spojrzałem na tibie 7.1 :p |
Up: Mi się udało, inny nick daj, może ten który chcesz jest już zajęty lub łamie regulamin? Gierka nawet fajna (teraz), grałem kiedyś jak zaczynała i była do bani. 14 lvl :p
|
@Problem ze stworzeniem konta
konta mozna zrobic bez trudu :) wystarczy ze "Login" napiszecie z malej litery :) login jest potrzebny do logowania sie, jego nie bedzie widac w grze. Mam nadzieje ze pomoglam :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:14. |