![]() |
PACC - Karta
Chciałbym wiedzieć jak wygląda płatność PACC kartą. Prosiłbym o opisy i screeny. Z góry dziękuję.
|
Pacce
Moj kumpel kupil se pacca za 90 zl. Slyszalem tez ze paca mozna kupic z tibioska kasa ale nie woiem gdzie i za ile :(
|
hmmmmmm wspomne regulamin ktory czytamy zakladajac konto [moze troche pozniej lub gdzie indziej , sam gm na kanale trade upomnial kilku graczy]
nie wolno sprzedawac kont i postaci za kase tibi i kase rl - to jest zabronione..... [o ile dobrze pamietam] jeden gostek sprzedawal postac [za gp] na trade i gm upomnial go by zaprzestal prob sprzedania konta z postacia... tak wiec jest to nielegalne |
to jest nielegalne aczkolwiek praktykowane. tak samo jak mc, makro czy tibia gg...
pacc za gp mozesz kupic tylko od jakiegos innego gracza. Ty mu dajesz np 80k a on tobie 90zl (oplaca pacc) jednak nie radzilbym tobie szukac kogos takiego bo to z reguly zlodzieje. Platnosc karta jest prosta - po prostu postepuj zgodnie z napisami na ekranie :] i bardzo szybka - 2 godzinki i juz bedzie pacc aktywowany ;) :) |
No dobrze ale gadałem z kumplem co by on zaplacił swoja kartą za mojego PACC i nie wiem gdzie on ma numer wpisac. Dlatego prosiłbym o screeny.
|
Cytuj:
Cytuj:
Polecałbym raczej ten sposób płatności : http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=9065&page=1 |
@ Vicious Phoenix- Ja bym nie polecal jednak. co Poczta Polska to polska poczta... zaginione listy zdarzaja sie nadwyraz czesto. Do tego Bog jeden wie jak dlugo ta przesylka pojdze.
A karta placisz i od razu masz. i nie ma zadnych przypadkow, zdarzen losowych, znikniec czy zaginiec... nawet jesli nie mamy karty to wystarczy znalesc kogos kto ma odpowiednia karte i mu 90zl dac w zamian za pacc (ja tak zrobilem) :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:47. |