![]() |
Golden helmet w HG
Chcialem założyć temam o treasure room w Hell Gate. WIelu ludzi zastanawia sie nad skarpcem w kazzo a tutaj tez nawet ładne nagrody leżą (o ile to jest quest).
Chcialbym abyście tutaj pisali swoje spostrzezenia i domysły. Dla tych cow nie wiedzą co to jest daje ss: http://i58.photobucket.com/albums/g2...din/UO0460.jpg |
heh wątpie żeby to był quest :) Raczej Cipsoft wystawił te itemy aby pokazać co można zdobyć
w tibi :P |
WOW, to zes dopiero odkryl ameryke. Chlopie, ja juz to widzialem 3 lata temu! -.-
|
zobaczcie ze pod kazdym z tych setow lezy martwy czlowiek to jest pewnie pokazane ze mozna stracic takie itemki przy deadzie:P
|
Cytuj:
|
Idac dalej ;P
Zdobyc mozna jak ktos straci. Takie skarbce to sa wystawki rzeczy najprawdopodobniej jest ich wiele w tibii. Chociaz kto wie moze tele na draconii te do ktorych nikt nie wie jak wejsc cos maja z tym wspolnego - teleportuje cie do jednej z tych komnatek zabierasz all pod cialem jest dziwgnia - uzywajac jej likwidujesz glaz i wychodzisz - ale to taka moja fantasy teory |
Mi ten skarbiec wygląda bardziej jak grobowiec-leżą tam ciała jakichś bohaterów i ich artefakty.
@mago: Ty serio pisałeś ten post o 4 w nocy czy mieszkasz na drugim końcu świata? :P |
Cytuj:
|
Miejsca wystawione w celu zachowania klimatu, ktore nie do konca umarl.
Cos jak skarbiec w Kazordoon, Soft Bootsy w ktoryms z tombow oraz Winged Helmet po drodze do Ferumbrasa. |
Sam teraz nie pamiętam w książkach Netliosa można poczytać o 5 podróżnikach, którzy umarli podczas swoich wędrówek. Znajdę na komputerze tłumaczenie to może dam, a może niedługo przetłumaczone książki zagoszczą u nas ;p.
|
@up
Jaki to ma zwiazek z tematem? |
Golden helmet był do zdobycia w quest'cie, ale teraz już się nie da go zdobyć...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
czy to nie ciekawe? taki zbieg okolicznosci? ps bylbym wdzieczny za tłumaczenie tych ksiazek jescz dzis sproboje sie wybrac do hg i rozejrze sie |
to trochę annihilatora przypomina jak się nagrody wybiera :p
są questy w których się glłazy przesuwa... nie wszystkie questy są rozwiązane...o niektórych zapewne nawet nie wiemy...:( |
Cytuj:
@Topic Może cipsoft podłożył tam ciała tych ludzi dla zmyłki i(może) nie mają one nic wspólnego z rozwiązaniem tego questu(jeżeli to jest quest) [...] Lubię pączki |
Cytuj:
No i przede wszystkim. Nova/antica, tyle osób bugi poznajdowało? G helmet, bądź co bądź to najczęściej spotykany rar, tuż obok great shielda. |
:p
Ech... No, jeśli czegoś nie wiemy to zawsze jest tak, że albo coś jest, albo cegoś nie ma, to jasne
Jeśli ktoś wiedziałby, już dawno rozniosłoby się to wielkimi fontami po internecie... Więc raczej wątpię, żeby ktoś coś na ten temat wiedział, więc spekulacje.. hmm, wychodzi z nich tylko "chyba tak" i "raczej nie" Temat jednak bardzo ciekawy :D |
jakbyś znalazł jakiegoś rara ... inaczej... rozwiązałbyś quest z jakimś rarem to powiedziałbyś o tym komuś ??? bo ja nie...
1. niech tez się pomęczą jak chcą mieć 2, hakerzy tylko czekają na takich żeby się nimi "zająć" pzdr:D |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:56. |