![]() |
Nie wiem jak tam dojść ??
Witam,
Nie wiem jak dojść do tego miejsca zaznaczonego na mapie i żeby nie natknąć się na Dragona ?? Prosze o jakąś mapke. http://i128.photobucket.com/albums/p...ek/dragi-1.gif |
Hmmmm... wydaje mi sie, ze jest to amazon camp, wiec wychodzisz z venore polnocno zachodnia brama ( ^ < ) i kierujesz sie jak najdalej sie da na polnoc, az dojdziesz do amazonek 8o
|
Odp
Nie da rady bo tam są Beholder-y i Withe a ja ich nie chce. Jak Tam dojść w sposób żeby mnie coś nie zabiło Sorcerer-em na 26 levelu i 33 mleveu.
Eq: Crusader Helmet, Knight Armor, Plate Legs, Leather Boots, Medusa Shield, Wand of Cosmic Energy, Scraf. Jeżeli nie da się inaczej moge wziąć Hmm i GFB. Bardzo prosze o mapke z zaznaczoną drogą. Móp plax. A czy nie da się tam jakoś dojść od strny kazo ?? I żeby draga ominąć ?. No i barodz prosze o tą mapke z nazysowaną drogą czy to taki problem ?? |
Cytuj:
Wspomóż się Tibian Earth jeśli trzeba, masz wszystko wyraźnie widoczne, gdzie jest przejście. |
Cytuj:
Ja właśnie się tutaj pytam bo nie mogłem znaleść sam. :confused: A czy nie da się tam jakoś dojść od strny kazo ?? I żeby draga ominąć ?. No i bardzo proszę o tę mapke z nazysowaną drogą czy to taki problem ?? |
Cytuj:
Draga na powierzchni masz tylko koło '31' na tej Twojej mapce, w kanionie - może z niego wyjść, ale drag jest tak śmiesznie powolny, że nie ma problemu z ucieczką. Zresztą na Twoim lvlu jak weźmiesz HMM to spokojnie go ubijesz uciekając po skosie. I tyle. Możesz albo od Venore, gdzie nie ma nic silniejszego od snake'a tudzież bug'a, albo od Kazordoon/Ab'dendriel gdzie jest smok, którego najpewniej i tak nie ujrzysz, a nawet jeśli to i tak mu uciekniesz. |
No dobra ja ci dam tą mapke ale jak z venore idziesz;)
Będę taki miły:P A propo tibian earth to mi też nie działa więc go rozumiem:p http://img237.imageshack.us/img237/7...zoncampjb8.png Ta czerwona kreska to jest z depo to barmy ale masz iśc górą nie dołem:D |
Cytuj:
Dzięki, bardzo mi pomogłeś. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:48. |