![]() |
Kto widział The Oracle na Rooku jako świnię?
Siemka !
Dzisiaj około godziny 16:00 opuszczałem Rook'a i ujżałem TO : :D Macie linka posmiejcie się bo jest warto... http://img296.imageshack.us/my.php?i...iaerrorna4.jpg Pozdro all |
No tak to jest jak sie TBI używa ;/
|
Ehh...
Bardzo mi przykro ale nie uzywalem zadnego BOta ;p
|
Cytuj:
~ Hi bot yes bye |
to innego logicznego wytłumaczenia chyba nie ma, no chyba że mam zwidy lub Cip soft zrobił nie spodzienke, w co osobiście wątpie. Wiem, że jakiś z programów łamiących regulamin Tibii ma taką opcje jak "zamień niewidzialnych w świnie", no ale oracle nie jest niewidoczne, ale i tak obstaje przy swojej wersji...
pzdr |
Cytuj:
Nie ja jeden byłem zdziwiony...Na screenie widać taką typkę i ona też nie kryła zaskoczenia... jeśli chcecie mogę dostarczyc screenów z tej rozmowy bo robiły się co 2 sekundy jeden. Ale ja nadal uważam, że ten błąd wynikał z winy Cip Softu. Pozdrawiam |
Cytuj:
Jak już coś piszesz to nie zaprzeczaj chociasz sam sobie... |
POwiem tak , koles czemu zakryles nicki innych graczy, kazdy moze sobie zrobic ots i strzelic screana ... pokaz nick tej kolesiówy to uwierzymy : )
ja sie jeszcze jej popytam czy tak bylo, jak narazie wyszedles na debila : ) |
To dziwne, ale jeden koleś z forum miał kiedyś podobny problem ze Smiley'em z Venore (wygląda jak czaszka). I mi sie po prostu wydaje, że TBI zamienia niewidzialnych i z nienormalnymi outfitami w świnie.
|
Pewnie spoznione Halloween :P
|
popatrzcie mi sie zdaje ze to fake
świnia zle wklejona albo sie myle i jest to TBI opcja "Zamien niewidzialnych w świnie" |
Mozliwe ale Oracle chyba nie jest niewidzialna :P
|
Big Tibia Noob
N/c:) |
Cytuj:
|
eh te tbi myslisz ze kogos nabierzesz ze bota nieurzywasz tbi ustawione zamien niewidzialnych w swinie i the........ jest swinia
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:02. |